Σασμός – Αυτός Καρφώνει την Εύα στην αστυνομία

Σασμός – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο Παύλος σοκάρει την Εύα με την αποκάλυψη περί του Ευθύμη. Εκείνος αποφασίζει να μοιραστεί την αλήθεια που κουβαλάει: “Εγώ είμαι ο υπεύθυνος για τον θάνατο του Ευθύμη.

Σασμός – Αυτός Καρφώνει την Εύα στην αστυνομία

Τον βοήθησα να φύγει από αυτόν τον κόσμο. Ζήσε τώρα με τη σκέψη πως έχεις σκοτώσει έναν αθώο άνθρωπο”, της λέει, αφήνοντάς την γεμάτη ανασφάλεια και αναρωτήσεις. Η Εύα, αντιμέτωπη με την ασυνήθιστη αυτή αποκάλυψη, αποφασίζει να αποχωρήσει από την Κρήτη. Πριν όμως φύγει, δίνει εντολή για την καταστροφή των οχημάτων της Θοδώρας και του Μαθιού. Παράλληλα, ο Γιώργος και ο Χρήστος Γιακωβάκης συνειδητοποιούν πως η μυστηριώδης αυτή γυναίκα είναι η αδελφή του Ευθύμη και εκδίδουν εντολή για τη σύλληψή της.

Ο Παύλος, σε συνεργασία με τον Βαγγέλη, παρέχει στην αστυνομία πληροφορίες που οδηγούν στη σύλληψη της Εύας. Καθώς η Εύα οδηγείται στο κρατητήριο, ο Παύλος της αποκαλύπτει το μυστικό του Ευθύμη: “Ο αδελφός σου αυτοκτόνησε με τη βοήθειά μου”, της λέει, αφήνοντάς την να αντιμετωπίσει τη βαρύτητα της αλήθειας. Με ανάμικτά συναισθήματα, η Εύα αναρωτιέται για το παρελθόν της και τις επιλογές της. Ο Παύλος, παρόλο που της κρατούσε το μυστικό, της ανακοινώνει πως η ευθύνη της είναι πιο βαριά από ό,τι νόμιζε.

Αναμένοντας να συνειδητοποιήσει η Εύα τις συνέπειες των πράξεων της, ο Παύλος απομακρύνεται, αφήνοντάς την μόνη της με τις σκέψεις της και το βάρος της αλήθειας.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ