Σασμός – Αυτός φταίει που στερήθηκα τη μάνα μου

Σασμός – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Την επόμενη μέρα, ενώ οι πάντες απήλαυσαν το γλέντι της Στέλλας και του Χρήστου, η ατμόσφαιρα αλλάζει όταν ο Παύλος συγκρούεται με τον Τηλέμαχο για την επιστροφή του Ρούσσου. “Αυτός φταίει που στερήθηκα τη μάνα μου,” λέει ο αδελφός του Αντρέα.

Σασμός – Αυτός φταίει που στερήθηκα τη μάνα μου

Ο Παύλος του απαντάει: “Δεν φταίει ο Ρούσσος, αγόρι μου. Ήταν απόφαση της μάνας σου να κάνει κακό στον εαυτό της, εκείνη ήθελε να τον βλέπει παρά τον πατέρα σου.” “Όπως και να ‘χει, έπρεπε εκείνος να της το ξεκόψει. Πρέπει να τον βρω και να του μιλήσω, Παύλο. Έτσι κάνουν οι άντρες,” προσθέτει ο Τηλέμαχος. Η ανακοίνωση ότι τα ίχνη του Αντρέα εντοπίζονται στην Ελλάδα ανησυχεί τους πάντες, που αρχίζουν να σκέφτονται τι θα συμβεί αν ο άντρας συναντήσει τον βιολογικό του πατέρα, κάτι που είχε επιθυμήσει εδώ και καιρό.

“Κάτι μου λέει ότι μπορεί ήδη να βρίσκεται στην Κρήτη. Δεν μπορεί το τηλεφώνημα που μου έκανε να ήταν τυχαίο. Σίγουρα θα έχει μάθει για την επιστροφή του Ρούσσου,” σχολίάζει ο παπα-Μιχάλης.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ