Σασμός – Αυτόν καλύπτει ο Μανώλης με την ψεύτικη ομολογία του

Σασμός – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο Αντώνης εκφράζει την πρόθεσή του να συγκεντρώσει αποδείξεις από τη Βασιλική σχετικά με τη δολοφονία του Λάζαρου, προκαλώντας πανικό στον Μαθιό. Αυτός φοβάται ότι η Βασιλική θα ομολογήσει το έγκλημα.

Σασμός – Αυτόν καλύπτει ο Μανώλης με την ψεύτικη ομολογία του

Παράλληλα, ο Ανδρέας, αγνοώντας τις προθέσεις του Αντώνη, ετοιμάζεται να επιτελέσει το τελικό χτύπημα εναντίον του Μαθιό, συνεργαζόμενος με τους οργισμένους συγγενείς του Λάζαρου. Ο Μαθιός, αποφασισμένος να παραδεχτεί την ευθύνη για τη δολοφονία, αποχαιρετά τους αγαπημένους του. Παράλληλα, η Αργυρώ ετοιμάζεται να φύγει από την Άνω Ποριά με τον Πετράκη, επιδιώκοντας να αποφύγει τον εφιάλτη που τους περιβάλλει.

Όμως, η εξέλιξη που ακολουθεί είναι απρόσμενη: ο Μαθιός εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα και παραδίδεται για τη δολοφονία, σοκάροντας το χωριό. Αυτή η ανατροπή διαταράσσει τα σχέδια του Ανδρέα, ο οποίος είχε σχεδιάσει να επιτεθεί στον Μαθιό. Η αδυναμία πολλών χαρακτήρων, όπως η Βασιλική και η Καλλιόπη, να πιστέψουν την αλήθεια δημιουργεί ένταση, ενώ ο Μανόλης, ο οποίος είχε δει τον Μαθιό στην ώρα του φόνου, είναι αποφασισμένος να μην επαναλάβει τη δειλία του στην υπόθεση του Στεφανή.

Παράλληλα, υποπτεύεται την καπετάνισσα ως φονιά και προσπαθεί να την αποκαλύψει, καταθέτοντας ψευδή μαρτυρία στην αστυνομία. Ο Αντώνης, μετά την αποτυχία του προγράμματός του, ξαναβρίσκεται σε αδιέξοδο, ενώ ο Ανδρέας, υπό την επίδραση των ναρκωτικών, σχεδιάζει μια νέα θανατηφόρα παγίδα για τους Σταματάκηδες. Η ανατροπή στην υπόθεση και οι αντιφάσεις στη συμπεριφορά των χαρακτήρων δημιουργούν ένα συναρπαστικό κλίμα στο πλέγμα της ιστορίας.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

44 – Γ Κύκλοςalpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\greek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος