Σασμός – Αστέρης – Αργυρώ ζουν τον απόλυτο εφιάλτη

Σασμός – Τα επερχόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν σοκαριστικές εξελίξεις καθώς οι Μουντάκηδες καταδιώκουν τον μικρό Πετρη. Ο τρόμος και η ανησυχία κυριαρχούν στη ζωή της Αργυρώς και του Αστέρη, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ρεπορτάζ.

Σασμός – Αστέρης – Αργυρώ ζουν τον απόλυτο εφιάλτη

Ο Πετράκης γίνεται στόχος των ανελέητων Μουντάκηδων, οι οποίοι ζητούν εκδίκηση. Ένας ατελείωτος εφιάλτης αρχίζει για την οικογένεια Σταματάκη με τη σύλληψη της Βασιλικής για τον θάνατο του Λαζάρου. Οι Μουντάκηδες, όπως έχουμε αποκαλύψει, επιδιώκουν εκδίκηση για τον δολοφόνο τους και τους συνεργούς του. Στα επόμενα επεισόδια, δεν διστάζουν να απειλήσουν ακόμα και τους ίδιους τους Βρουλάκηδες, με έναν αγριεμένο τρόπο, στέλνοντας ένα μήνυμα στην Αργυρώ και τον Αστέρη.

Οι Μουντάκηδες εκτοξεύουν απειλές για αιματηρή εκδίκηση για τον θάνατο του δικού τους, καταφέρνοντας να εισβάλουν στη φυλακή όπου κρατείται η Βασιλική, απειλώντας την με μελλοντικές συμφορές. Η γυναίκα συνειδητοποιεί τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουν οι αγαπημένοι της, τρέμοντας για τη ζωή του Μαθιού, ενώ η Καλλιόπη πιστεύει ότι είναι ο επόμενος στόχος των Μουντάκηδων. Ωστόσο, όλα ανατρέπονται. Καθώς ο μικρός Πετράκης βρίσκεται στο παιδικό σταθμό, λαμβάνει ένα αναπάντεχο δώρο ένα όπλο από τους Μουντάκηδες, ως προειδοποίηση και στον Αστέρη και στην Αργυρώ.

Οι γονείς πληροφορούνται γρήγορα και βιάζονται στο παιδί τους. Αντιλαμβάνονται ότι η κατάσταση είναι σοβαρή, καθώς ακόμα και ο γιος τους βρίσκεται υπό απειλή δολοφόνων που επιδιώκουν εκδίκηση. Ένας συναγερμός ενεργοποιείται για την προστασία του παιδιού, που είναι αθώο σε αυτήν την κατάσταση. Όλοι φοβούνται τις σκληρές αντιπράξεις των Μουντάκηδων.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ