Σασμός – Αργυρώ – Αστέρης παντρεύονται

Σασμός – Χαρμόσυνα νέα φέρνουν τα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς η σχέση της Αργυρώς και του Αστέρη θα εξελιχθεί σε έναν όμορφο γάμο. Ο Αστέρης, με την πολύτιμη συνδρομή της Μαρίνας, αναλαμβάνει ένα ταξίδι στην Αθήνα για να βρει την Αργυρώ και τον γιο τους, τον μικρό Πετρή.

Σασμός –  Αργυρώ – Αστέρης παντρεύονται

Σε μια ειλικρινή συζήτηση, συνειδητοποιούν ότι η αγάπη τους είναι αναπόσπαστη, και αποφασίζουν να επιστρέψουν στην Κρήτη ως μία ενωμένη οικογένεια. Η απόφαση για τον γάμο, που είχαν αναβάλει, λαμβάνει επιτέλους σάρκα και οστά, συμβαίνοντας με τον τρόπο που πάντοτε επιθυμούσαν. Παρά τα ευχάριστα νέα, η Άνω Ποριά περιμένει ακόμη πολλές εκπλήξεις. Ο Μαθιός αποφυλακίζεται, ενώ η Βασιλική σώζεται από τον Αντώνη.

Ο νέος εισαγγελέας είναι αποφασισμένος να αποκαλύψει κάθε παρανομία, προκαλώντας αναταραχές στο χωριό. Εν τέλει, ο Αντρέας Βρουλάκης θα ανακαλύψει το σοκαριστικό παρελθόν του, προσδίδοντας ακόμη περισσότερη ένταση στην πλοκή. Καθώς ο γάμος πλησιάζει, οι θεατές περιμένουν με αγωνία τις επόμενες εξελίξεις στην σειρά καθώς η ζωή των χαρακτήρων διαμορφώνεται με αναπάντεχους τρόπους.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ