Σασμός – Αργυρώ – Αστέρης παντρεύονται κρυφά – Ποια είναι η κουμπάρα;

Σασμός – Οι εξελίξεις που θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συναρπαστικές καθώς πρόκειται να παρακολουθήσουμε έναν κρυφό γάμο στην Αθήνα με πρωταγωνιστές την Αργυρώ και τον Αστέρη. Ο έρωτας τους έχει αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες, αλλά φαίνεται ότι δεν μπορεί να λήξει άδοξα. Μετά την επανασύνδεσή τους, το ζευγάρι αποφασίζει να παντρευτεί μακριά από περιέργους βλέμματα.

Σασμός – Αργυρώ – Αστέρης παντρεύονται κρυφά – Ποια είναι η κουμπάρα;

Στα επεισόδια που ακολουθούν, η Αργυρώ ανακαλύπτει ότι ο Μαθιός είναι υπεύθυνος για τον θάνατο του Στεφανή και πιέζει τον Αστέρη να αναλάβει δράση κατά του αδερφού του. Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο Αστέρης αρνείται να το κάνει, και η Αργυρώ αποφασίζει να τον θέσει ενώπιον της επιλογής. Τον ρωτάει αν προτιμά να είναι μαζί της και του παιδιού τους, ή αν η προτεραιότητά του είναι η Καλλιόπη και ο αδερφός του. Σύμφωνα με προηγούμενο ρεπορτάζ, η Αργυρώ αποφασίζει να πάρει το παιδί της και να φύγει κρυφά στην Αθήνα.

Ο Αστέρης, ανήσυχος, ξεκινά να την αναζητά προκειμένου να την φέρει πίσω. Η Καλλιόπη και η Μαρίνα εκφράζουν τη στήριξή τους, αλλά η Αγγέλα, ξαδέρφη της Αργυρώς, την παροτρύνει να δώσει μια ακόμα ευκαιρία στη σχέση της με τον Αστέρη για το καλό του παιδιού τους. Αρχικά, η Αργυρώ είναι αρνητική, αλλά στη συνέχεια μαλακώνει και παραδέχεται ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τον Αστέρη. Κατόπιν πρότασης της ξαδέρφης της, αποφασίζουν να παρατείνουν τη διαμονή τους στην Αθήνα, γεγονός που ενισχύει τη χαρά τους.

Η χαρά αυτή ενισχύεται ακόμα περισσότερο όταν ο Πετράκης εκφράζει τη χαρά του για την επανένωση του ζευγαριού. Σε μια σκηνή, η Αργυρώ ενημερώνει τον Αντώνη ότι λίγες ημέρες αργότερα θα επιστρέψουν όλοι μαζί στο χωριό. Η Μαρίνα, ανησυχώντας για την εξέλιξη της σχέσης της κόρης της, ενημερώνεται για την απόφαση αυτή.

Λίγο αργότερα, κατά τη διάρκεια του βραδινού φαγητού, η Αγγέλα εκφράζει τη χαρά της για την παρουσία τους και τους καλεί να χαρούν το χρόνο τους στην Αθήνα. Όταν μένουν μόνοι, ο Αστέρης ρωτά την Αργυρώ αν είναι χαρούμενη. “Νιώθω λίγο σα να έχουμε κλεφτεί,” του απαντά εκείνη πονηρά. Κοιτάζοντας την, τον ρωτά αν θέλει να κάνουν την ανατροπή. “Τί εννοείς Αστέρη;” τον ρωτά αυτή, και εκείνος προτείνει να παντρευτούν στα κρυφά στην Αθήνα, μακριά από το χωριό και τους ανθρώπους που τους πληγώνουν. Λίγες ημέρες αργότερα, ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας με παρόντες την Αγγέλα και τον μικρό Πετρή.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσELIF Γ Κύκλος 4/11ellinika kanaliaepisodia\greek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος