Σασμός – Απομακρύνει το γιό της απο την οικογένεια των φονιάδων

Σασμός – Οι επόμενες εξελίξεις στον Σασμό θα συγκλονίσουν το κοινό, καθώς η σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σημείο.

Σασμός – Απομακρύνει το γιό της απο την οικογένεια των φονιάδων

Η Αργυρώ, τείνοντας ένα τεντωμένο σχοινί, ζητά από τον Αστέρη να παίξει το ρόλο του καταδότη, παραδίδοντας τον Μαθιό. Σύμφωνα με διαρροές, η Αργυρώ του βάζει το μαχαίρι στο λαιμό, απαιτώντας από τον Αστέρη να παραδώσει τον Μαθιό για τον φόνο του Στεφανή και τους αναγκάζει να εγκαταλείψουν την Κρήτη. Ο Αστέρης, αντιδρώντας, μοιράζεται αυτά τα νέα με τον Μαθιό, διαμοιραζόμενος τα λόγια της Αργυρώς.

Επιπλέον, θα σταθεί στο πλευρό της Βασιλικής και του παιδιού τους ενώ ο Μαθιός θα βρίσκεται φυλακισμένος, εκφράζοντας την αλληλεγγύη του. Η συναισθηματική του στήριξη θα αποτελέσει σημαντικό στοιχείο στην εξέλιξη της ιστορίας. Το κύριο ερώτημα που προκύπτει είναι πώς θα αντιδράσει η Αργυρώ σε αυτήν την κατάσταση. Εκείνη επιθυμεί να πάρει το παιδί της και να αποχωρήσει, διότι δεν θέλει τον γιο της να μεγαλώσει δίπλα σε μια οικογένεια φονιάδων. Οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν αναμένεται να είναι συναρπαστικές και συγκλονιστικές για το αγαπημένο ζευγάρι της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος