Σασμός – Αποκάλυψη βόμβα – Ο Φονιάς του Βασίλη δεν ήταν ο Παύλος

Σασμός – Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, οι εξελίξεις θα είναι εκρηκτικές. Η Καλλιόπη ανακαλύπτει ότι ο Παύλος δεν ήταν ο δολοφόνος του Βασίλη, προκαλώντας έντονη αναστάτωση. Αντί να αντιμετωπίσει τον πραγματικό δολοφόνο, όμως, επικεντρώνεται στον Μαθιό.

Σασμός – Αποκάλυψη βόμβα – Ο Φονιάς του Βασίλη δεν ήταν ο Παύλος

Αποκαλύπτει πληροφορίες για τον Μαθιό και στη συνέχεια χρησιμοποιεί αυτή την πληροφορία για να επηρεάσει όχι μόνο τους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες, αλλά και όλη την Άνω Ποριά. Ταυτόχρονα, ο Μαθιός αλλάζει την απόφασή του να ομολογήσει το έγκλημα του Στεφανή, αντιλαμβανόμενος ότι η Βασιλική θα του χαρίσει ένα παιδί. Στο μεταξύ, η Εύα αποκαλύπτει ένα μεγάλο μυστικό στον Αντρέα, αναστατώνοντας τα πάντα.

Πλέον, κατέχει τον έλεγχο και κινεί τα νήματα στο παιχνίδι, επηρεάζοντας τα γεγονότα σύμφωνα με τις επιθυμίες της. Ο Βαγγέλης προσπαθεί να προειδοποιήσει για τους κινδύνους αυτής της τακτικής, αλλά τίποτα και κανείς δεν μπορεί πλέον να την σταματήσει. Εν τω μεταξύ, η Καλλιόπη επιβεβαιώνει ότι ο άντρας που ισχυρίζεται ότι είναι ο Κωστάκης δεν είναι ο πραγματικός. Αυτό την πείθει ότι ο Παύλος δεν είναι ένοχος για τη δολοφονία του Βασίλη.

Ταυτόχρονα, η Βασιλική, απελπισμένη από την έλλειψη προόδου στην έρευνα για τον θάνατο του Λάζαρου, λαμβάνει μια τολμηρή αλλά αναγκαία απόφαση. Η Αργυρώ συναντά τη Θοδώρα και εκφράζει την οργή της για τον ρόλο της στον θάνατο του Πέτρου. Στο μεταξύ, η Στέλλα με τη Μαρίνα προσπαθούν να πείσουν τον Αστέρη να συμφιλιωθεί με την οικογένειά του, χωρίς να γνωρίζουν τους πραγματικούς λόγους της οργής του.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος