Σασμός – Απειλεί τον Μαθιό με σκληρά λόγια

Σασμός – Οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο είναι συναρπαστικές, με τον Αντρέα να αναλαμβάνει άμεσα και ανοιχτά την απειλή κατά του Μαθιού, αφήνοντας πίσω του κάθε υποκείμενο και περιφρούρηση. Ο τρόπος που απεικόνισε τον Μαθιό τον έκανε να συνειδητοποιήσει τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει, καθώς ο Αντρέας απειλεί κατηγορηματικά τη ζωή του, χωρίς να αφήνει χώρο για εκ φυγές ή αμφιβολίες.

Σασμός – Απειλεί τον Μαθιό με σκληρά λόγια

Κατά τη διάρκεια αυτής της έντονης σύγκρουσης, ο Μαθιός αντιδρά με ανδρεία, κοιτώντας τον Αντρέα κατευθείαν στα μάτια και εκφράζοντας τη διαφωνία του. Του επισημαίνει πως δεν έχει κανέναν σεβασμό ούτε καν προς τους νεκρούς, με τον Νικηφόρο να αποτελεί το κεντρικό σημείο αναφοράς. Στην απάντησή του, ο Αντρέας υποστηρίζει πως σέβεται τους νεκρούς που έφυγαν άδικα, αλλά όχι όσους έφυγαν λόγω δικής τους ένοχης συμπεριφοράς. Σε μια ανταλλαγή απόψεων, ο Αντρέας αναφέρει ότι ο γιος του Μαθιού χρησιμοποίησε το όπλο με σκοπό να στερήσει άλλη ζωή.

Καθώς η κόντρα εξελίσσεται, ο Αντρέας προχωράει περαιτέρω, αναφέροντας ότι ο Λάζαρος ανήκει στην οικογένεια της Μαρίνας, αποσπώντας την ευθύνη για τον θάνατο του Νικηφόρου από τους ίδιους. Ο Μαθιός, ωστόσο, διατηρεί μια διαφορετική άποψη και εκνευρίζεται από τα λεγόμενα του Αντρέα. Με αποφασιστικότητα δηλώνει: “Δεν σε φοβάμαι, Βρουλάκη. Δεν έχω τίποτα να χάσω.” Και ο Αντρέας αντικρίζοντας τον Μαθιό, απαντά με απόλυτη βεβαιότητα ότι θα εξασφαλίσει ότι δεν θα του μείνει τίποτα.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος