Σασμός – Απαλλάσσει τον Μαθιό απο το να γίνει φονιάς

Σασμός – Ο θάνατος του Νικηφόρου στη σειρά αποτελεί ένα βαρύ πλήγμα για την οικογένεια Σταματάκη, ενώ η επιθυμία για εκδίκηση κυριαρχεί στον ψυχισμό της Βασιλικής.

Σασμός – Απαλλάσσει τον Μαθιό απο το να γίνει φονιάς

Η Βασιλική βρίσκεται σε μια βαθιά πληγωμένη κατάσταση και περνά μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της μετά τον θάνατο του συζύγου της, Νικηφόρου. Ο πόνος που αισθάνεται εκτοξεύει από μέσα της ένα σκληρό πρόσωπο, έτοιμο να αντιμετωπίσει οτιδήποτε. Στο μυαλό της κυριαρχούν σκέψεις εκδίκησης, και ακόμη περισσότερο, ζητά από τον Μαθιό να βρει τον φονιά του Νικηφόρου και να τον σκοτώσει. Ωστόσο, ο Μαθιός αντιτίθεται σε αυτήν την ιδέα, διότι δεν θέλει να ξαναβάψει τα χέρια του με αίμα.

Η Βασιλική αντιδρά αρνητικά στην αρνητική στάση του Μαθιού, και μετά από ένα όνειρο που έχει με τον Νικηφόρο να της ζητά να εκδικηθεί εκείνη για τον θάνατό του, αποφασίζει να απαλλάξει τον Μαθιό από το αίτημά της. Ο Μαθιός ανακουφίζεται πιστεύοντας ότι η Βασιλική κατάλαβε ότι η εκδίκηση δεν θα φέρει πίσω τον γιο τους. Ωστόσο, η Βασιλική, όπως αργότερα θα δούμε στη σειρά, αποφασίζει μαζί με την Καλλιόπη, η οποία μισεί την οικογένεια Βρουλάκη, να αναλάβει μόνη της την αποστολή να σκοτώσει τον Λάζαρο.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος