Σασμός – Απαγάγει τον Ανδρέα και τον σκοτώνει

Σασμός – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, θα παρακολουθήσουμε συναρπαστικές εξελίξεις, καθώς η Καλλιόπη ανατρέπει τα πάντα σκοτώνοντας τον Ανδρέα. Η σειρά επιφυλάσσει στους θεατές μεγάλες ανατροπές και μια αποκάλυψη που θα συγκλονίσει.

Σασμός – Απαγάγει τον Ανδρέα και τον σκοτώνει

Σύμφωνα με αξιόπιστο ρεπορτάζ, ο Αντρέας γίνεται όμηρος στα χέρια της Καλλιόπης, άνοιγοντας τον δρόμο για μια έντονη πλοκή. Ο νέος χρόνος φέρνει μεγάλες προκλήσεις για τους ήρωες της σειράς, καθώς ο Αντρέας επιστρέφει στην Κρήτη με σκοπό να εκδικηθεί τους Σταματάκηδες για τον χαμό των ανιψιών του και της μητέρας του. Η Καλλιόπη, συνειδητοποιώντας τον κίνδυνο που επιφέρει η παρουσία του, αποφασίζει να πάρει τα ηνία της κατάστασης. Επεξεργάζεται ένα σχέδιο για να βάλει τέλος στον Αντρέα μια και καλή.

Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, η Καλλιόπη παγιδεύει τον σκληρό άνδρα, απαγορεύοντάς του κάθε δυνατότητα αντίστασης. Κλειδώνει τον Αντρέα σε μια αποθήκη και ξεκινά μια ανοιχτή συζήτηση μεταξύ τους. Στο πέρασμα του χρόνου, αποκαλύπτονται μυστικά από το παρελθόν, προσβάλλοντας την ψυχή του Αντρέα. Η Καλλιόπη του αποκαλύπτει ότι έχουν κοινό αίμα, καθώς ο βιολογικός πατέρας του είναι ο Ρούσος, ξάδερφος του συντρόφου της. Αντιμέτωπος με την αλήθεια, ο Αντρέας σοκάρεται, αλλά η Καλλιόπη αποφασισμένη για τον τερματισμό όλων, τίθεται απέναντι σε αυτόν.

Παρουσιάζει τον Αντρέα μπροστά σε μια επιλογή: είτε θα πεθάνει από τα χέρια της, είτε θα αποχωρήσει από την Κρήτη για πάντα. Ένας πυροβολισμός ακούγεται ξαφνικά, και την επόμενη μέρα, ο Αντρέας εξαφανίζεται. Οι προσπάθειες του Τηλέμαχου και της ομάδας του να τον εντοπίσουν αποτυγχάνουν, και η αστυνομία ενημερώνεται. Οι έρευνες ξεκινούν, αλλά κανείς δεν γνωρίζει τίποτα για το τι συνέβη μεταξύ του Αντρέα και της Καλλιόπης στην αποθήκη. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι είναι νεκρός, ενώ άλλοι πιστεύουν πως αποχώρησε, αφήνοντας το μυστήριο να επικρατεί.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος