Σασμός – Αντρέας – Έυα Οδηγούνται στην Αυτοκαταστροφή

Σασμός – Τα επερχόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται να αποτελέσουν μια ανατρεπτική στροφή, με το αφιέρωμα στο συγκλονιστικό φινάλε της Εύας. Δύο κεντρικοί χαρακτήρες, ο Αντρέας (Βασίλης Μηισμπίκης) και η Εύα (Πηνελόπη Τσιλίκα), πρόκειται να αποχαιρετήσουν το κοινό τον ερχόμενο Φεβρουάριο, αφήνοντας πίσω τους ένα κενό που θα συγκινήσει τους θεατές.

Σασμός – Αντρέας – Έυα Οδηγούνται στην Αυτοκαταστροφή

Η Εύα, παρότι είχε ήδη συμφωνήσει να κάνει μια εμφάνιση ως καλεσμένη στον δεύτερο κύκλο του Σασμός, πρόκειται να αφήσει το νησί προτού μάθει την σκοτεινή αλήθεια: ότι ο Παύλος δολοφόνησε τον αδελφό της. Σε έναν κόσμο που γεμίζει αποκαλύψεις, η αντιστροφή του ρόλου της Εύας αναμένεται να προκαλέσει συναισθηματικές κατακλίσεις. Ο Αντρέας, αφού μάθει για την κληρονομιά που άφησε ο Ρούσσος Σταματάκης, βρίσκεται αντιμέτωπος με το παρελθόν του.

Ο κρυφός δεσμός που είχε με τον Ρούσσο αποκαλύπτεται, αναδεικνύοντας ένα πολύπλοκο τοπίο συναισθημάτων. Αναρωτιέται εάν θα αναδειχθεί ως Σταματάκης και αν αυτή η αλήθεια θα οδηγήσει σε μια ριζική αλλαγή της ζωής του, πιθανόν ακόμα και στο να εγκαταλείψει την Κρήτη. Η πλοκή εμπλέκεται περισσότερο με τον παπά, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, προβλέπει ένα φωτεινό μέλλον για το ζευγάρι του Τόλη και της Λεμονιάς. Ο Τόλης, αν και αντιμετωπίζει αντιφάσεις, είναι έτοιμος να συνεχίσει τη ζωή του, προσπαθώντας να δημιουργήσει μια σχέση με τη Λεμονιά, παρά τις προκλήσεις που του έχουν τεθεί μπροστά.

Καθώς οι ανθρώπινες σχέσεις εξελίσσονται, αποκαλύπτοντας μυστικά και συναισθηματικούς κόσμους, το κοινό παρακολουθεί με ανυπομονησία τον αναπόφευκτο συνειδητό τέλος που πλανάται πάνω από τους ήρωες του Σασμού.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ