Σασμός: Αντιμέτωποι Μαθιός και Πέτρος

Σασμός: Ο Πέτρος και ο Μαθιός θα βρεθούν αντιμέτωποι, στη σειρά Σασμός. Η βεντέτα συνεχίζεται, παρόλο που η αστυνομία έχει στρέψει τις έρευνές της σε άλλο μέτωπο. Οι Βρουλάκηδες ζουν με τον φόβο πως η καταιγίδα δε θα αργήσει να ξεσπάσει ξανά.

Σασμός: Αντιμέτωποι Μαθιός και Πέτρος

Ο Πέτρος, ως ο προστάτης της οικογένειας, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Έχοντας πείσει τον Αστέρη πως δεν ευθύνεται εκείνος για το φονικό του ξαδέλφου τους, σειρά έχει και ο Μαθιός.

Ο άγριος αυτός Σταματάκης, κοιτάζει με μίσος τους Βρουλάκηδες. Ο Πέτρος παίρνει μια βαθιά ανάσα και πηγαίνει να τον συναντήσει, δίνοντας ένα τέλος στην μεταξύ τους αυτή παρεξήγηση.

Ο Μαθιός εκπλήσσεται που βλέπει τον νεαρό μπροστά του. Ο Πέτρος του ζητάει λίγο από τον πολύτιμο χρόνο του, για να ακούσει όλα όσα έχει να του πει. Ο Μαθιός και ο Πέτρος στέκονται απέναντι και η αγωνία κορυφώνεται, στη σειρά Σασμός.

Ο Πέτρος τον κοιτάζει στα μάτια και του εξηγεί πως δεν σκότωσε εκείνος τον Στεφανή. Μάλιστα, του ζητάει να δείξει κατανόηση και να αφήσει επιτέλους την οικογένειά του ήσυχη.

Ο νεαρός πρωταγωνιστής ελπίζει πως ο Μαθιός θα τον ακούσει και η βεντέτα αυτή θα λάβει τέλος. Πράγματι, ο Μαθιός είναι ψύχραιμος και του δείχνει πως τον πιστεύει. Η συζήτηση αυτή θα λήξει ειρηνικά και για τις δύο πλευρές.

Πώς, άλλωστε, να αποδείξει το αντίθετο ο Μαθιός; Μέσα του γνωρίζει την σκληρή αυτή αλήθεια. Μόνον εκείνος ευθύνεται για το φονικό του Στεφανή…

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός επεισόδιαΣασμος ΜαθιοσΣασμός Πέτρος