Σασμός – Ανατροπή – Πόνοι στέλνουν την Βασιλική στο νοσοκομείο

Σασμός – Η Βασιλική θα αντιμετωπίσει επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της στα προσεχή επεισόδια της σειράς του ALPHA, δημιουργώντας ανησυχία τόσο σε εκείνη όσο και στον Μαθιό. Καθώς η Βασιλική αποκαλύπτει την ενοχή της στον Αντώνη, εκείνος αντιδρά αφήνοντας ελεύθερο τον σύντροφό της και αναλαμβάνοντας την προστασία της.

Σασμός – Ανατροπή – Πόνοι στέλνουν την Βασιλική στο νοσοκομείο

Σε μια επίσκεψη στο “Σταματόδεντρο” για να συνομιλήσουν με τον γιο τους, η Βασιλική υφίσταται ξαφνικό πόνο στην κοιλιά. Ανήσυχη, τρέχει στον γυναικολόγο. Εκεί, ο γιατρός εξηγεί ότι πρόκειται για πυελικό πόνο που προκλήθηκε από τη μετακίνηση του εμβρύου, που άσκησε πίεση σε ένα νεύρο. Παρά τον πόνο, η υγεία της μητέρας και του εμβρύου είναι άριστη.

Ο Μαθιός και η Βασιλική επιστρέφουν στην καθημερινότητά τους με αίσθημα ανακούφισης. Ο γιατρός διαβεβαιώνει ότι όλα είναι καλά και η οικογένεια Σταματάκη μπορεί να συνεχίσει τη ζωή της χωρίς ανησυχίες. Η αφετηρία της ελεύθερης επιλογής του συντρόφου της Βασιλικής συμβάλλει στην ανακάλυψη νέων κεφαλαίων και στην αναγέννηση της οικογενειακής δυναμικής. Πώς θα αντιδράσει η Βασιλική στις επιπλοκές της εγκυμοσύνης; Θα βρει υποστήριξη στον Αντώνη, παρά την ενοχή που αποκαλύπτει;

Πώς εξελίσσεται η σχέση τους μετά από την ελευθερία που παραχωρεί ο Αντώνης; Ποια είναι η σημασία της επίσκεψής τους στο “Σταματόδεντρο” και πώς αντιμετωπίζει η Βασιλική τον απρόσμενο πόνο κατά τη διάρκεια αυτής της επίσκεψης; Πώς αντιδρά η οικογένεια Σταματάκη στην ολοκληρωτική διάγνωση του γιατρού και πώς επηρεάζει αυτή η εμπειρία την καθημερινότητά τους; Όλες οι απαντήσεις στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ