Σασμός alpha: Υπόθεση – χαρακτήρες – ηθοποιοί

Σασμός alpha: Ο Σασμός είναι η νέα δραματική, καθημερινή σειρά που θα δούμε στον Alpha την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, την οποία θα αποθεώσουν η δυνατή της υπόθεση και οι ηθοποιοί. Το καστ έχει αρχίσει να συμπληρώνεται και σύμφωνα με τα πρώτα δείγμα, είναι πολύ δυνατό.

Σασμός alpha: Υπόθεση – χαρακτήρες – ηθοποιοί

Μετά την Μαρία Τζομπανάκη – το όνομα της οποίας ήταν το πρώτο που έγινε γνωστό – ευχάριστη είδηση αποτέλεσε και το γεγονός πως η αγαπημένη ηθοποιός, του χρόνου θα συναντηθεί τηλεοπτικά με τον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη, ο οποίος θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά.

Στη λίστα με τους ηθοποιούς, που έχουν ήδη πει το ναι στο νέο εγχείρημα του Alpha, όμως, έρχονται να προστεθούν και νέα πρόσωπα. Αυτά τα πρόσωπα έκλεισαν έτσι ώστε να αναλάβουν τους βασικούς ρόλους.

Υπόθεση και ηθοποιοί

Η υπόθεση της σειράς Σασμός, περιστρέφεται γύρω από ένα ερωτευμένο ζευγάρι και τις οικογένειές τους, τις οποίες θα υποδυθούν σπουδαίοι ηθοποιοί. Οι οικογένειες αυτές χωρίζονται από μια κρητική βεντέτα. Ο έρωτάς τους θα δώσει μάχη για να επιβληθεί αυτής της παράδοσης και να φέρει τον Σασμό, δηλαδή τη συμφιλίωση. Βέβαια, χωρίς να ξέρουμε αν θα τα καταφέρουν στο τέλος.

Στην πρώτη οικογένεια, λοιπόν, θα δούμε τον Ορφέα Αυγουστίδη. Ο Ορφέας θα είναι ο κεντρικός ήρωας, ενώ στην περίπτωσή του η τέχνη θα αντιγράψει τη ζωή, αφού η Μαρία Τζομπανάκη θα υποδυθεί την μητέρα του και στη σειρά.

Στο ρόλο του αδελφού του, θα δούμε τον Δημήτρη Λάλο, τον οποίο γνωρίσαμε φέτος τηλεοπτικά μέσα από τη σειρά του Mega “Σιωπηλός δρόμος”. Όσον αφορά στη δεύτερη οικογένεια, σύμφωνα με πληροφορίες, η ηθοποιός που θα υποδυθεί την αγαπημένη του Ορφέα Αυγουστίδη, αναμένεται να δώσει τα χέρια με την παραγωγή μέσα στην εβδομάδα. Ήδη έχει κλειδώσει η τηλεοπτική της μητέρα, η οποία δεν είναι άλλη από την Μαρία Πρωτόπαππα.

Οι ηθοποιοί και η υπόθεση της σειράς Σασμός, αναμένεται να καθηλώσουν τους τηλεθεατές από το πρώτο επεισόδιο.

AlphacharaktiresηθοποιοίΣασμόςΣασμός alphaυπόθεση