Σασμός – Αιματοκύλισμα προ των πυλών

Σασμός – Σήμερα το βράδυ, στο νέο επεισόδιο της σειράς που προβάλλεται στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, αναμένουμε συναρπαστικές εξελίξεις. Ο θάνατος του Νικηφόρου, που προκλήθηκε από τον Λάζαρο, και το μυστηριώδες μήνυμα που κατηγορεί τον Παύλο για τον θάνατο του Βασίλη πριν από 22 χρόνια, δημιουργούν νέα ένταση ανάμεσα στις δύο οικογένειες, ενώ ο συγκρότημα του σασμού φαίνεται πλέον αναπόφευκτο.

Σασμός – Αιματοκύλισμα προ των πυλών

Ολόκληρο το χωριό συγκινείται από τον αδικαιολόγητο θάνατο του Νικηφόρου. Ταυτόχρονα, η κατηγορία της Βασιλικής προς την Καλλιόπη για τον θάνατο του γιου της προκαλεί ένταση και αναταραχή. Η Μαρίνα, από την άλλη πλευρά, προτρέπει τον Αστέρη και την Αργυρώ να εγκαταλείψουν το χωριό, καθώς η κατάσταση έχει ξεφύγει εκτός ελέγχου και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποιος θα είναι το επόμενο θύμα σε αυτήν την αναταραχή.

Ο θάνατος του Νικηφόρου έχει συγκλονίσει το χωριό και όλοι αναρωτιούνται πώς μπορεί να έφτασαν τα πράγματα σε αυτό το σημείο. Οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο οικογένειες έχουν φθαρεί οριστικά, και ο κίνδυνος εκδήλωσης νέων συγκρούσεων είναι πραγματικός. Ενώ η αγωνία και η ανασφάλεια κυριαρχούν στο χωριό, οι αποκαλύψεις και οι ανατροπές αναμένονται με ανυπομονησία, καθώς οι μυστικές αλήθειες που απειλούν να έρθουν στο φως μπορεί να αλλάξουν ριζικά την πορεία των γεγονότων σε αυτό το δυναμικό ψυχολογικό δράμα.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος