Σασμός – Αφήνει την τελευταία του πνοή στα χέρια της

Σασμός – Το επεισόδιο που θα προβληθεί τη Δευτέρα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα συναρπαστικό και συγκλονιστικό. Οι θεατές πρέπει να είναι έτοιμοι για ένα σωρό συναισθηματικές αναταράξεις, καθώς συμβαίνουν πολλά συγκλονιστικά γεγονότα.

Σασμός – Αφήνει την τελευταία του πνοή στα χέρια της

Συγκεκριμένα, ο χαρακτήρας του Νικηφόρου μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κατάσταση ψυχορραγίας, καθώς έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό από τον Λάζαρο. Ο Μαθιός τρέχει να βρει τη Βασιλική, η οποία βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση, ενώ ταυτόχρονα ο Αντώνης ξεκινά ανακρίσεις για να κατανοήσει το τι ακριβώς συνέβη.
Ο Αντρέας αποφασίζει να βοηθήσει τον Λάζαρο να αποφύγει τη δικαιοσύνη, κρύβοντάς τον κάπου ασφαλώς, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πράγματα.

Η Βασιλική τρέχει στο νοσοκομείο και προλαβαίνει να δει τον Νικηφόρο πριν αυτός χάσει τη ζωή του στα χέρια της. Η οικογένεια των Σταματάκηδων βυθίζεται σε βαθύ πένθος. Η βεντέτα αναζωογονείται και η περιοχή της Άνω Ποριάς μετατρέπεται σε έναν τόπο όπου κυριαρχεί το μίσος και η δίψα για εκδίκηση. Καθώς πέφτει η νύχτα, κανένας πλέον δεν νιώθει ασφαλής. Η συγκινητική αυτή ανατροπή στη σειρά υπόσχεται να συγκλονίσει τους θεατές και να τους κρατήσει σε αγωνία.

Ο τραυματισμός του Νικηφόρου από τον Λάζαρο ανοίγει πληγές που φαίνονταν πως είχαν ξεχαστεί, ενώ η αναζωογόνηση της βεντέτας και η επιθυμία για εκδίκηση ρίχνουν τον πυρήνα της Άνω Ποριάς σε έναν ανησυχητικό χορό της βίας και της αναταραχής. Οι πρωταγωνιστές βρίσκονται αντιμέτωποι με αποφάσεις που θα διαμορφώσουν το μέλλον τους και τους ανθρώπους γύρω τους, και η ανατροπή αυτή φαίνεται πως θα έχει μακροχρόνιες επιπτώσεις στην εξέλιξη της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος