Σασμός 9/10/23: Η καπετάνισσα δίνει την ευχή της στον Αστέρη

Σασμός 9/10/23: Δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή όπου η Καλλιόπη θα βρίσκεται στο νοσοκομείο, φροντίζοντας τον τραυματισμένο Μαθιό. Σε εκείνη την στιγμή, θα ανακαλύψει κάτι που θα την σοκάρει πραγματικά: ο Αστέρης και η Αργυρώ θα είναι ντυμένοι στα λευκά, έτοιμοι για τον γάμο τους, και αυτό θα σημαίνει πως ετοίμαζαν να παντρευτούν πίσω από την πλάτη της.

Σασμός 9/10/23: Η καπετάνισσα δίνει την ευχή της στον Αστέρη

Το σοκ της Καλλιόπης θα είναι τεράστιο, και το ζευγάρι θα προσπαθήσει να της ζητήσει συγγνώμη για την έλλειψη ειλικρίνειας. Ωστόσο, αυτό θα σηματοδοτήσει και την έναρξη μιας νέας φάσης στη σχέση της Καλλιόπης με τη νύφη της. Αστέρης και Αργυρώ θα αποφασίσουν να κάνουν έναν ανοιχτό και μεγάλο γάμο και θα ζητήσουν την ευχή της Καλλιόπης.

Η Καλλιόπη, ή “καπετάνισσα” όπως την αποκαλούν, όχι μόνο θα δεχτεί με ευγνωμοσύνη να δώσει την ευχή της, αλλά θα είναι και η πρώτη που θα ξεκινήσει τις διαδικασίες προετοιμασίας για τον μεγάλο αρραβώνα τους. Συγκεκριμένα, θα τους πει: “Να αρραβωνιαστείτε και να παντρευτείτε. Και αυτή τη φορά θα είμαι εκεί πρώτη απ’ όλους”. Έτσι, μια νέα και συναρπαστική περίοδος θα ξεκινήσει στη ζωή τους, με την Καλλιόπη να είναι ένα σημαντικό μέρος της γιορτής τους και της ευτυχίας τους.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος