Σασμός 8/11/23: Η Καλλιόπη καταστρώνει σχέδια για νέο αιματοκύλισμα

Σασμός 8/11/23: Ο φόβος και ο τρόμος έχουν επικρατήσει μεταξύ των κατοίκων του χωριού. Η Εύα επινοεί ένα σχέδιο με σκοπό να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από τη δολοφονία του αδελφού της, Ευθύμη Φαρμάκη. Απλώνει τα δίχτυα της έρευνάς της σε όλο το χωριό, κρατώντας τον πραγματικό της σκοπό κρυφό από όλους, ακόμη και από τον Παύλο.

Σασμός 8/11/23: Η Καλλιόπη καταστρώνει σχέδια για νέο αιματοκύλισμα

Η Εύα εμφανίζεται στο χωριό ως μια επαγγελματίας που έχει έρθει για να ασχοληθεί με τον αγροτουρισμό και αγοράζει οικόπεδα. Αυτή η κάλυψη την βοηθά να πλησιάσει τον Παντελή και να τον πείσει να της δείξει τα οικόπεδά του. Στο μεταξύ, η Άννα αντιλαμβάνεται τον άντρα της να γοητεύεται από την Εύα και νιώθει ζήλια να την τυλίγει. Παράλληλα, η Καλλιόπη καλεί τα ανίψια της και επινοεί σχέδια για νέες εκδικητικές ενέργειες, με σκοπό να εκδικηθεί τους Βασίλη και Νικηφόρο.

Όλα αυτά τα γεγονότα δείχνουν ότι η κατάσταση στην Άνω Ποριά επιδεινώνεται και υποδηλώνουν ότι τα χειρότερα ενδέχεται να μην έχουν ακόμα συμβεί. Στον αγχώδη κόσμο της Άνω Ποριάς, οι σχέσεις μεταξύ των χαρακτήρων εξελίσσονται σε έναν χορό παράνοιας και επικινδυνότητας.

Η Εύα, με τον μυστηριώδη ρόλο που υιοθετεί, αποτελεί τον άξονα γύρω από τον οποίο περιστρέφονται οι άλλοι χαρακτήρες, ενώ η ζήλια της Άννας και η εκδίκηση της Καλλιόπης υπόσχονται να φέρουν ακόμα περισσότερη αναταραχή στην ήδη ανεξέλεγκτη κατάσταση. Η αγωνία αυξάνεται στην Άνω Ποριά, αποκαλύπτοντας μια σκοτεινή πλευρά του χωριού που ίσως κρύβει ακόμα περισσότερα μυστικά και επικίνδυνες εξελίξεις.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος