Σασμός 7/12/23: Αστέρης – Αργυρώ ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες

Σασμός 7/12/23: Ταυτόχρονα, ο Αστέρης και η Αργυρώ βρίσκονται αντιμέτωποι, και η ανταλλαγή λέξεων μεταξύ τους διαταράσσει βαθιά τη σχέση τους. Ο Αστέρης επιβεβαιώνει στην Αργυρώ όσα της είχε αναφέρει ο Ανδρέας.

Σασμός 7/12/23: Αστέρης – Αργυρώ ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες

Σε αντάλλαγμα, εκείνη του θέτει ένα απόλυτο δίλημμα: είτε πρέπει να καταθέσει κατά του Μαθιού στην αστυνομία για τη δολοφονία του Στεφανή, είτε να χωρίσουν. “Δεν μπορώ να γνωρίζω ένα τόσο σοβαρό γεγονός και να κρατώ το στόμα μου κλειστό. Ούτε κι εσύ πρέπει να τον προστατεύεις,” του επισημαίνει αποφασιστικά. Παράλληλα, ο Ανδρέας και ο Τηλέμαχος είναι πεπεισμένοι ότι ο Μαθιός είναι ο ένοχος του θανάτου του Λάζαρου, και ετοιμάζονται να οργανώσουν εκδίκηση με τη συμμετοχή των συγγενών του Λάζαρου, οι οποίοι απαιτούν την τιμωρία του φονιά, παρά την έλλειψη σαφούς απόφασης από την αστυνομία σχετικά με το εάν πρόκειται για φόνο ή ατύχημα.

Η χαρμόσυνη είδηση της εγκυμοσύνης της Βασιλικής σκιάζεται από αυτή την αναπόφευκτη κατάσταση, και η ίδια, προκειμένου να προστατεύσει τον Μαθιό, σοβαρά σκέφτεται το ενδεχόμενο να παραδοθεί. Η αγωνία και η ένταση συνεχίζονται να επικρατούν, καθώς οι πρωταγωνιστές βρίσκονται αντιμέτωποι με καίριες αποφάσεις. Ο Αστέρης αναγκάζεται να εξετάσει προσεκτικά τις επιλογές του, αναρωτιόμενος εάν μπορεί να προστατέψει τον Μαθιό χωρίς να θυσιάσει την ίδια του τη σχέση.

Από την άλλη πλευρά, η Βασιλική βρίσκεται σε δύσκολη θέση, ψάχνοντας εναλλακτικούς δρόμους για να προστατέψει τον Μαθιό από τον ερχομό της αλήθειας. Ενώ η αστυνομία προσπαθεί ακόμη να διαλευκάνει τα γεγονότα γύρω από τον θάνατο του Λάζαρου, οι χαρακτήρες βρίσκονται σε σημείο καμπής, όπου οι επιλογές τους θα καθορίσουν το μέλλον τους και των ανθρώπων γύρω τους.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος