Σασμός 6/12/23: Η Εύα πέφτει θύμα κλοπής

Σασμός 6/12/23: Οι αστυνομικές έρευνες σχετικά με τον θάνατο του Λάζαρου βρίσκονται σε εξέλιξη με έντονο ρυθμό, παρότι παραμένει αβέβαιο εάν πρόκειται για ατύχημα ή εγκληματική πράξη. Ο Αντώνης, εξοπλισμένος με τα διαθέσιμα στοιχεία, προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια και να εντοπίσει τον πραγματικό ένοχο.

Σασμός 6/12/23: Η Εύα πέφτει θύμα κλοπής

Παρά τα προσπάθειά του, όλο το χωριό βρίσκεται ήδη σε κατάσταση αναστάτωσης, φοβούμενο για τις εξελίξεις που θα προκύψουν με την αύξηση της έντασης στην περιοχή λόγω της εκδήλωσης μιας νέας βεντέτας. Κατά τη διάρκεια αυτού του κλίματος αναστάτωσης, κάποιος επιχειρεί να κλέψει την τσάντα της Εύας. Καθώς αυτή αντιδρά, βρίσκεται χτυπημένη. Ευτυχώς, ο Γιώργος, περνώντας βιαστικός από το σημείο προσφέρει την βοήθειά του για να βοηθήσει την Εύα να αναρρώσει από την αναπάντεχη επεισοδιακή κατάσταση.

Σε παράλληλη εξέλιξη, η Καλλιόπη επισκέπτεται το αλουμινάδικο, όπου δέχεται επισκέψεις που σχετίζονται με τον φόνο του Λάζαρου. Αυτές οι επισκέψεις την θέτουν σε μια δύσκολη θέση, αναγκάζοντάς την να αντιμετωπίσει ανεπίλυτα διλήμματα και αμφιβολίες. Η ατμόσφαιρα στο χωριό επιδεινώνεται με το πέρασμα του χρόνου, καθώς η αβεβαιότητα γύρω από τον θάνατο του Λάζαρου επηρεάζει τις σχέσεις και την καθημερινή ζωή των κατοίκων.

Ο φόβος της βίας και η ανησυχία για το μέλλον κυριαρχούν, αφήνοντας σημάδια αναστάτωσης σε κάθε γωνιά του χωριού. Σε αυτό το σκηνικό, η Εύα, μετά την επεισοδιακή εμπειρία που βίωσε, αναζητά υποστήριξη και κατανόηση, ενώ ο Γιώργος προσπαθεί να σταθεί στο πλευρό της, προσφέροντας ένα φως ελπίδας σε μια περίοδο σκοτεινής αναστάτωσης. Παράλληλα, η Καλλιόπη, στην προσπάθειά της να αντιμετωπίσει τις επισκέψεις που δέχεται, βρίσκεται αντιμέτωπη με το βάρος των αποκαλύψεων που φέρνουν στο προσκήνιο τον σκοτεινό υπόκοσμο του χωριού.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

44 – Γ Κύκλοςalpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\greek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος