Σασμός 4/10/23: Καλλιόπη – Μαθιός του γυρίζουν την πλάτη

Σασμός 4/10/23: Έχουν περάσει δέκα μέρες από τη φυγή του Νικηφόρου και την ανακάλυψη του πτώματος του Φαρμάκη. Ο Αντρέας συνεχίζει να υιοθετεί μια στάση μετανοίας, προσπαθώντας να πείσει την Καλλιόπη και τον Μαθιό για την αλλαγή του χαρακτήρα του. Ωστόσο, η Καλλιόπη και ο Μαθιός παραμένουν αμετανόητοι και δυσπιστούν στις προθέσεις του.

Σασμός 4/10/23: Καλλιόπη – Μαθιός του γυρίζουν την πλάτη

Μια συνάντηση μεταξύ της Καλλιόπης και της γιαγιάς Ειρήνης αποκαλύπτει νέα μυστικά που είχαν κρυμμένα για χρόνια. Αυτά τα μυστικά, που προέκυψαν στην επιφάνεια, θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις στην εξέλιξη της ιστορίας. Παράλληλα, η Στέλλα και ο Παύλος θα ανακαλύψουν κάτι που θα τους συγκλονίσει και θα τους αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Ο Αστέρης και η Αργυρώ αποφασίζουν να τελέσουν έναν ανοιχτό αρραβώνα, επιδεικνύοντας την πρόθεσή τους να σφραγίσουν τον δεσμό τους. Αυτή η απόφαση τους θέτει ξανά σε κίνηση τις διαδικασίες για τον γάμο τους, δημιουργώντας νέες ελπίδες και προσδοκίες. Την ίδια στιγμή, ο Νικηφόρος επιστρέφει στην Άνω Ποριά, ενώ μια μυστηριώδης γυναίκα εμφανίζεται στο χωριό με σκοπούς που παραμένουν άγνωστοι για την ώρα. Η άφιξή της θα προκαλέσει αναστάτωση και ερωτηματικά στην κοινότητα.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος