Σασμός 30/11/23: Ο Μαθιός παίρνει επάνω του τη δολοφονία

Σασμός 30/11/23: Ο θάνατος του Λάζαρου προκαλεί σαν βόμβα αντίδραση στην αστυνομία. Η Βασιλική, ανακαλύπτοντας ότι είναι έγκυος, ενημερώνει τον Μαθιό. Αυτός, στη συνέχεια, της υπόσχεται ότι θα αναλάβει πλήρη ευθύνη για τη δολοφονία του Λάζαρου, εάν η αστυνομία φτάσει μέχρι την πόρτα τους.

Σασμός 30/11/23: Ο Μαθιός παίρνει επάνω του τη δολοφονία

Από την άλλη πλευρά, η Εύα εκμεταλλεύεται τον ερωτευμένο Ανδρέα, ενώ ο Βαγγέλης την προειδοποιεί για τους κινδύνους που ενέχει αυτή η τακτική. Παράλληλα, η έρευνα του Αντώνη για τον Κωστάκη, στον οποίο είναι σύζυγος η Καλλιόπη, κρίνεται επιτυχής καθώς αποκαλύπτει πως είναι ψευδομάρτυρας. Η Καλλιόπη επιβεβαιώνει αυτό το γεγονός, ανοίγοντας τον δρόμο για την απαλλαγή του Παύλου από τις υποψίες.

Στο μεταξύ, η Στέλλα και η Μαρίνα συμβουλεύουν τον Αστέρη να κάνει ένα βήμα προς την οικογένειά του, παρά τις έντονες αντιρρήσεις του. Οι εξελίξεις συνεχίζονται με έντονη ένταση, καθώς ο Αντώνης αποκαλύπτει την αλήθεια σχετικά με τον Κωστάκη, εξαλείφοντας τις υποψίες που είχαν επικρατήσει γύρω από τον Παύλο. Η διαδικασία απαλλαγής του Παύλου από τις κατηγορίες αποτελεί ανακούφιση για την Καλλιόπη και ανοίγει νέες προοπτικές για το μέλλον της οικογένειας.

Παράλληλα, η Εύα βρίσκεται σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι, χρησιμοποιώντας τη σχέση της με τον Ανδρέα για προσωπικά κέρδη. Οι προειδοποιήσεις του Βαγγέλη φαίνεται ότι δεν είναι άδικες, καθώς η Εύα κινδυνεύει να χάσει περισσότερα από ό,τι πετυχαίνει. Παρά τις δυσκολίες, η Βασιλική και ο Μαθιό συγκρατούνται στην υπόσχεσή τους, αντιμετωπίζοντας τις συνέπειες της δολοφονίας του Λάζαρου με σθένος και αποφασιστικότητα.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος