Σασμός 30/10/23: Ο Νικηφόρος απειλεί τον Παύλο

Σασμός 30/10/23: Ο Νικηφόρος ανέλαβε να εκτελέσει την εντολή που του δόθηκε από τη γιαγιά του, την Καλλιόπη, η οποία του ζήτησε να σκοτώσει τον Παύλο Βρουλάκη.

Σασμός 30/10/23: Ο Νικηφόρος απειλεί τον Παύλο

Αυτό συνέβη όταν ένας συγκρατούμενος του συζύγου της, του Βασίλη Σταματάκη, αποκάλυψε το όνομα του ατόμου που είχε δώσει εντολή για τη δολοφονία του Βρουλάκη εντός της φυλακής. Η Καλλιόπη ήθελε εκδίκηση για αυτό το πράγμα, αλλά οι γιοί της αρνήθηκαν να εκτελέσουν το έγκλημα εξ ονόματός της. Ο Νικηφόρος, ωστόσο, ανέλαβε αυτόν τον ρόλο.

Εισέβαλε σε ένα καφενείο με όπλο, απειλώντας τον Παύλο. Η κατάσταση εξελίχθηκε σε έναν βίαιο σύγκρουση, καθώς ο Λάζαρος πυροβόλησε τον Νικηφόρο. Ο τραυματισμένος Νικηφόρος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο Μαθιός, χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει την τραγωδία που συνέβη, έτρεξε να βρει τη Βασιλική για να της μεταφέρει τα θλιβερά νέα σχετικά με το γιο τους.

Η Βασιλική, σοκαρισμένη, έφτασε στο νοσοκομείο. Καθώς βλέπει τον Νικηφόρο σε αυτή την κατάσταση, νιώθει τον αδιανόητο πόνο να της σπάει την καρδιά. Ο μοναχικός γιος της άφησε την τελευταία του πνοή στα χέρια της. Η εκτέλεση της εντολής από τον Νικηφόρο είχε μια ανεπανόρθωτη επίπτωση στη ζωή της οικογένειας.

Ο πυρετός της εκδίκησης, μεταμορφώθηκε σε μια θλιβερή τραγωδία. Η βία και η απειλή σκότωσαν τον Νικηφόρο και ταυτόχρονα καταστράφηκαν ψυχικά και οι υπόλοιποι χαρακτήρες. Η ανείπωτη θλίψη που ένιωσε η Βασιλική, βλέποντας τον θάνατο του γιου της, αντικατοπτρίστηκε στον ουρανό, με τον ουρανό να σκοτεινιάζει συμβολικά, σαν να έκλαιγε για την απώλεια.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος