Σασμός 3/10/23: Κεραυνοβόλος έρωτας για Ανδρέα – Έυα

Σασμός 3/10/23: Ο Αντρέας Βρουλάκης δεν είχε έρθει στην Ανω Ποριά με σκοπό να ερωτευτεί. Αυτή η σκέψη δεν τον είχε περάσει καν από το μυαλό. Ωστόσο, η αγάπη, όπως συνηθίζει να συμβαίνει, εμφανίστηκε απρόσμενα στην πόρτα του όταν ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά του η Εύα Φαρμάκη, η αδελφή του Ευθύμη. Η Εύα είχε έρθει στο χωριό για να ανακαλύψει τι είχε συμβεί με τον αδελφό της.

Σασμός 3/10/23: Κεραυνοβόλος έρωτας για Ανδρέα – Έυα

Ο Αντρέας, αμέσως, ένιωσε την περιέργεια να τον πιάνει. Ήθελε να μάθει περισσότερα για την Εύα. Ήθελε να μάθει πώς τη λένε, πού μένει, και τι ζητάει. Έτσι, άρχισε να τη ψάχνει. Προσπάθησε να βρει πληροφορίες για εκείνη από διάφορους ανθρώπους στο χωριό.

Ωστόσο, η Εύα δεν φάνηκε ιδιαίτερα πρόθυμη να κάνει νέες γνωριμίες, τουλάχιστον αρχικά. Επέμενε να αποφεύγει τον Αντρέα, και δεν ήταν εύκολο να πλησιάσει και να κερδίσει την εμπιστοσύνη της. Όμως, αυτό δεν τον εμπόδισε να προσπαθήσει. Μάλιστα, ήταν τόσο εντυπωσιασμένος από εκείνη που ακόμα και στον Τηλέμαχο, τον φίλο του, μίλησε για το πώς ένιωσε όταν την είδε για πρώτη φορά. Ήταν σαν να άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του, γεμάτο μυστήριο και ανατροπές.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

 

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος