Σασμός 2ος Κύκλος: Αυτήν την τροπή θα πάρει η σχέση Κλαίρης και Μανώλη!

Σασμός 2ος Κύκλος: Στα νέα επεισόδια, ο Μανόλης θα χάσει το μυαλό του. Θα αρχίσει να βλέπει εφιάλτες, αλλά και οράματα. Όλη η οικογένεια θα ανησυχήσει με την κατάσταση του. Ο Μανόλης δεν είναι πια ο ίδιος. Η Κλαίρη, από τα πρώτα λεπτά της γνωριμίας της με τον Μανόλη, κατάφερε να γίνει η σανίδα σωτηρίας του. Η νεαρή ηρωίδα κατάφερε να τον κερδίσει, δείχνοντάς του αγάπη κι εμπιστοσύνη. Ο Μανόλης αφέθηκε στην αγκαλιά της, για να καταφέρει να ξεπεράσει τους φόβους του. Εκμυστηρεύτηκε στην αγαπημένη του όλη την αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή, αναζητώντας λίγη παρηγοριά και δύναμη.

Σασμός 2ος Κύκλος: Αυτήν την τροπή θα πάρει η σχέση Κλαίρης και Μανώλη!

Η Κλαίρη, γνωρίζοντας την αλήθεια, αποφασίζει να τον σώσει για ακόμη μια φορά. Του τονίζει πως πρέπει να εγκαταλείψουν την Κρήτη, ζώντας το όνειρό τους στο εξωτερικό. Μόνον έτσι θα καταφέρει ο Μανόλης να ηρεμήσει. Όσο κι αν η Κλαίρη προσπάθησε να τον συνετίσει, ο Μανόλης επέλεξε να δράσει αλλιώς. Αυτό στοίχησε τη ζωή τόσο του Πετρή, όσο και του Άγγελου. Οι δύο Βρουλάκηδες χάθηκαν άδικα από χέρια Σταματάκηδων και η οργή μέσα του μεγαλώνει.

Στη δεύτερη σεζόν, η Κλαίρη και ο Μανόλης μαζεύουν τα πράγματά τους και φεύγουν οριστικά από την Κρήτη. Λίγους μήνες αργότερα, ο Μανόλης θα επιστρέψει χωρίς την Κλαίρη. Η ηρωίδα έχει αφήσει πίσω της το παρελθόν και παλεύει να σταθεί στα πόδια της, σε μια νέα ζωή γεμάτη περιπέτεια. Όπως λέγεται, ο Μανώλης θα κάνει το επόμενο βήμα και θα βρεθεί στην Αμερική για κάποιο διάστημα, όμως οικογενειακά ζητήματα θα τον κάνουν να επιστρέψει στη γενέθλια γη του.

2os kyklosΣασμόςΣασμός 2ος Κύκλος