Σασμός 29/11/23: Ο Λάζαρος πέφτει νεκρός στο κρησφύγετο του

Σασμός 29/11/23: Η Θοδώρα, καθώς επιστρέφει στην Άνω Ποριά, επιδίδεται σε σκληρές προσπάθειες για να υποστηρίξει τον αδελφό της, Μανόλη, κατά τη δύσκολη περίοδο μετά τον χαμό του Νικηφόρου.

Σασμός 29/11/23: Ο Λάζαρος πέφτει νεκρός στο κρησφύγετο του

Ωστόσο, η αντιμετώπισή της με την Αργυρώ έχει απρόσμενες εξελίξεις, αφού συνειδητοποιεί ότι έχει γίνει ανεπιθύμητη στο χωριό. Η συμμετοχή της στην υπόθεση του άδικου θανάτου του Πετρή αποτελεί μια ανέκαθεν διαχωριστική γραμμή μεταξύ της και των υπολοίπων. Παράλληλα, οι προσπάθειες του Μαθιού να προσεγγίσει τον Αστέρη αντιμετωπίζουν αντίξοες συνθήκες. Η άρνηση του Αστέρη να εξομολογηθεί στην Αργυρώ τα γεγονότα που αφορούν την οικογένειά του δημιουργεί τάση μεταξύ του ζευγαριού.

Στο μεταξύ, ο Λάζαρος βρίσκεται νεκρός στο κρησφύγετό του. Προτού η Βασιλική προλάβει να τον πυροβολήσει, με την παρουσία της Καλλιόπης, εκείνος στραβοπατά, χτυπά το κεφάλι του, και μένει στον τόπο. Η Βασιλική, βλέποντας το άψυχο σώμα του, νιώθει ικανοποίηση, καθώς και η Καλλιόπη. Έτσι, ο δολοφόνος πληρώνει για τον χαμό του Νικηφόρου.

Η έρευνα του Αντώνη για τον εξαφανισμένο Λάζαρο οδηγεί αναπόφευκτα στον Ανδρέα και τον Τηλέμαχο, οι οποίοι αρνούνται οποιαδήποτε σύνδεση με την εξαφάνισή του. Η Μαρίνα και η γιαγιά Ειρήνη ανησυχούν για την εξαφάνιση της Μάγδας, της συζύγου του Λάζαρου, ενώ ο Παύλος βυθίζεται σε έντονα συναισθήματα ενοχής.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος