Σασμός 28/9/23: Εξαγριωμένος ο Αντρέας με όσα ανακαλύπτει

Σασμός 28/9/23: Στο επίκεντρο της δράσης βρίσκεται ο Αντρέας αυτή τη φορά. Ανακαλύπτει την ερωτική σχέση μεταξύ του Αστέρη και της Αργυρώς, γεγονός που προκαλεί έντονα συναισθήματα οργής σε αυτόν. Για να βρει απαντήσεις, επιλέγει να επισκεφθεί το σπίτι των Βρουλάκηδων, όμως αντιμετωπίζει αναπάντεχες αντιδράσεις.

Σασμός 28/9/23: Εξαγριωμένος ο Αντρέας με όσα ανακαλύπτει

Παράλληλα, ο Νικηφόρος, ψάχνοντας για υποστήριξη, καταλήγει στον Μανόλη. Ωστόσο, ο Μαθιός, παρά τις πιέσεις, επιμένει να μην συναντηθεί μαζί του. Άλλες δύο προκλήσεις περιμένουν την Αιμιλία, καθώς αντιμετωπίζει μια έκπληξη, και τον Βαγγέλη, που βρίσκεται σε δύσκολη θέση λόγω μιας επίσκεψης στη φυλακή.

Η Βασιλική, μετά την αποχώρησή της από το νοσοκομείο, αποφασίζει να συνεργαστεί με την Καλλιόπη για την ευημερία της οικογένειάς τους. Ο μυστηριώδης πυροβολισμός του Μαθιού προκαλεί ανησυχία στον Φραγκιαδάκη και τον Γιώργο, αλλά η αποκάλυψη της αλήθειας σε λάθος άτομο θα έχει σοβαρές συνέπειες.

Η ιστορία μας αναδεικνύει σχέσεις, συναισθήματα και συγκρούσεις, καθώς οι χαρακτήρες προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της ζωής τους.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

σασμος - campaign trailer - ερχεται στον alphaσασμός - γ κυκλος ο επίλογος έρχεται στον alphaΣασμός 28/9/23Σασμός alphaσασμος alpha tvΣασμός spoilerσασμοσ spoiler αργυρω αστερησσασμος γ κυκλοςΣασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 4Σασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδια