Σασμός 27/11/23: Ο Ανδρέας φυγαδεύει τον Λάζαρο

Σασμός 27/11/23: Η Μαρίνα συναντά τον Ανδρέα στο νεκροταφείο, και η αντιπαράθεση ανάμεσά τους φαίνεται αναπόφευκτη. Τα λόγια του Ανδρέα την αναστατώνουν, οδηγώντας την να αναζητήσει βοήθεια από τον παππά-Μιχάλη.

Σασμός 27/11/23: Ο Ανδρέας φυγαδεύει τον Λάζαρο

Ο Παύλος, συνεργαζόμενος με τον παππά-Μιχάλη, εκφράζει ανησυχία για την προσέγγιση της Εύας και του Ανδρέα. Στη συνέχεια, ο Ανδρέας οργανώνει τη φυγάδευση του Λάζαρου από την Κρήτη. Εν τω μεταξύ, πιέζει την Εύα να του αποκαλύψει τα πάντα για τον Μαθιό. Εκείνη, νιώθοντας εγκλωβισμένη, αποκαλύπτει την ταυτότητά της στον Βαγγέλη, υποστηρίζοντας ότι είναι η αδελφή του Ευθύμη. Ο Βαγγέλης, περήφανος, της υπόσχεται υποστήριξη, όπως και στον αδελφό της.

Η Εύα, παραμένοντας στο πλευρό του Βαγγέλη, δημιουργεί περαιτέρω προβλήματα. Η σκοτεινή νύχτα πλησιάζει, και η Μαρίνα αισθάνεται όλο και πιο έντονα τον κίνδυνο να πλησιάζει. Παράλληλα, η Καλλιόπη και η Βασιλική ανακαλύπτουν την κρυψώνα του Λάζαρου. Εξοπλίζονται με όπλα από το σπίτι της καπετάνισσας και τον περιμένουν για να τον αντιμετωπίσουν.

Ο Λάζαρος, εκπλαγεί από την ξαφνική επίθεση των δύο γυναικών. Καταλαβαίνοντας τη σοβαρότητα της κατάστασης, ανταλλάσσει λόγια με τις γυναίκες. Η Καλλιόπη τον καταριέται, και εξοργισμένη, η Βασιλική επιτίθεται μαζί του, τραβώντας το όπλο της. Ο Λάζαρος, τρομαγμένος, στραβοπατά, σωριάζεται κάτω και χτυπά το κεφάλι του σε μια πέτρα. Ο θάνατός του είναι άμεσος.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος