Σασμός 26/9/23: Ο Μαθιός ζει τον απόλυτο εφιάλτη

Σασμός 26/9/23: Η Στέλλα αναζητά απαντήσεις σχετικά με τον Ευθύμη, διψώντας για αλήθεια. Ο Αντώνης, από την πλευρά του, καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να αποκαλύψει τα μυστικά που κρύβονται πίσω από τα γεγονότα του μαντριού.

Σασμός 26/9/23: Ο Μαθιός ζει τον απόλυτο εφιάλτη

Κατά τη διάρκεια αυτής της αναζήτησης, μια βαριά αποκάλυψη από τη Βασιλική οδηγεί τον Νικηφόρο σε μια δύσκολη κατάσταση, ίσως την πιο δύσκολη της ζωής του. Ο Μαθιός, αντίθετα, βρίσκεται μέσα σε μια κατάσταση όπου το όνειρό του προσπαθεί να γίνει πραγματικότητα, παρόλο που φαίνεται περισσότερο σαν εφιάλτης.

Στη συνέχεια, η Καλλιόπη ανακαλύπτει τις πραγματικές προθέσεις του Αστέρη και της Αργυρώς, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει την απογοήτευση και τον φόβο της επόμενης ημέρας μετά τον αναβληθέντα γάμο της. Εν τω μεταξύ, η προσπάθεια του Παύλου να δημιουργήσει κάτι νέο στο χωριό συναντά αντίσταση και δυσκολίες, ιδίως όταν μια νέα, αναπάντεχη φιγούρα κάνει την εμφάνισή της, αναστατώνοντας τα πάντα στο χωριό και φέρνοντας μεγάλες αλλαγές.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

σασμος - campaign trailer - ερχεται στον alphaσασμός - γ κυκλος ο επίλογος έρχεται στον alphaΣασμός 26/9/23σασμος alpha tvΣασμός spoilerσασμοσ spoiler αργυρω αστερησσασμος trailerσασμος γ κυκλος ο επιλογοςΣασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 2Σασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιασασμοσ τρειλερ