Σασμός 25/9/23: Σοβαρό τροχαίο για Μαθιό – Βασιλική

Σασμός 25/9/23: Στο γραφικό χωριό, μια αίσθηση αναταραχής και έντασης κρέμεται σαν απόκοσμο φόβητρο πάνω από τα σπίτια και τους κατοίκους του. Ο Μαθιός και η Βασιλική, δύο νέοι που αγαπήθηκαν από όλο το χωριό, βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια σκοτεινή τραγωδία που συγκλόνισε την κοινότητα.

Σασμός 25/9/23: Σοβαρό τροχαίο για Μαθιό – Βασιλική

Ο πραγματικός λόγος και ο τρόπος που συνέβη αυτό το ατύχημα παραμένουν μυστηριώδεις, αλλά η ανακοίνωση της τραγωδίας έρχεται σαν ένα ψυχολογικό σόκ για όλους. Στη σκιά του ατυχήματος, ο Νικηφόρος, γνωστός για το πάθος του και τον έντονο χαρακτήρα, αντιδρά με ανεξέλεγκτη οργή. Η κατάσταση εκδηλώνεται αρχικά σε έναν απλό διάλογο με την Καλλιόπη, αλλά γρήγορα εξελίσσεται σε μια έντονη σύγκρουση, που φτάνει στο αποκορύφωμά της με τον καλύτερο του φίλο.

Οι λέξεις που λέγονται μεταξύ τους φαίνεται ότι αφήνουν μόνιμα ρωγμές στη φιλία τους. Παράλληλα, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνές της για τον μυστηριώδη χαρακτήρα του χωριού, τον Φαρμάκη, ο οποίος έχει εξαφανιστεί από το χωριό χωρίς ίχνος. Οι προσπάθειες να τον εντοπίσουν αποδεικνύονται μάταιες, αυξάνοντας το μυστήριο γύρω από αυτόν.

Ο Παύλος, ένας άλλος κάτοικος του χωριού, υποφέρει ψυχολογικά μετά τα γεγονότα, με αποτέλεσμα να βυθίσει το χωριό σε ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία. Σε μια κοινότητα που ήδη ταράσσεται από το σοκ της τραγωδίας, η φήμη για την επανάληψη της αιματηρής βεντέτας μεταξύ των δύο οικογενειών του χωριού προκαλεί ακόμη περισσότερη αναστάτωση.

Οι Σταματάκηδες, προσπαθώντας να παραμείνουν ψύχραιμοι, βρίσκονται αντιμέτωποι με τον φόβο της επερχόμενης βίας. Και τότε, ξαφνικά, από το παρελθόν, εμφανίζεται μια γνώριμη φιγούρα που φέρνει ακόμη περισσότερη αναταραχή. Με την άφιξή του, το χωριό αλλάζει διακριτικά και για πάντα.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

σασμος - campaign trailer - ερχεται στον alphaσασμός - γ κυκλος ο επίλογος έρχεται στον alphaΣασμός 25/9/23σασμος alpha tvΣασμός spoilerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςσασμος γ κυκλος ο επιλογοςΣασμός Γ΄ Κύκλος – Επεισόδιο 1Σασμός εξελίξειςΣασμός επομενα επεισοδια