Σασμός 24/10/23: Ο Αντρέας κάνει άνω κάτω το χωριό

Σασμός 24/10/23: Ο Αστέρης και η Αργυρώ βρίσκονται αντιμέτωποι με μια ακόμη ανατροπή στα σχέδιά τους, λίγες μέρες πριν τον γάμο τους. Η αιτία είναι η απρόσμενη εισαγωγή της γιαγιάς Ρήνης στο νοσοκομείο, καθώς η κατάστασή της είναι εξαιρετικά σοβαρή. Το χωριό σκιάζεται από σκοτεινά σύννεφα καθώς η ανησυχία επικρατεί.

Σασμός 24/10/23: Ο Αντρέας κάνει άνω κάτω το χωριό

Σε αυτό το ατμοσφαιρικό σκηνικό, ο Αστέρης λαμβάνει μια απρόσμενη είδηση: ο αδελφός του, Μαθιός, φέρει την ευθύνη για τον θάνατο του Στεφανή, ανοίγοντας νέα ερωτήματα και διλήμματα για τον ίδιο και την οικογένειά του.

Η Θοδώρα, αφήνοντας πίσω της τις χαρές του γάμου, βρίσκεται αντιμέτωπη με τον κίνδυνο να χάσει το ανυπέρβλητο δώρο που περιμένει – το παιδί που κυοφορεί. Ο φόβος για τη ζωή του παιδιού της την ταλαιπωρεί βαθύτατα.

Στο χωριό, ορισμένοι αρχίζουν να αναρωτιούνται αν ο Αντρέας Βρουλάκης, και ο Ευθύμης ο οποίος πρόσφατα έχει αποθάνει, κρύβεται πίσω από τις μυστηριώδεις επιθέσεις που σημειώνονται στο χωριό. Ο ύποπτος χαρακτήρας του Αντρέα προκαλεί ανησυχία και περιέργεια στην κοινότητα.

Την ίδια στιγμή, η Εύα προσπαθεί να πλησιάσει φιλικά τον Αντρέα, προσπαθώντας να αποκαλύψει τα μυστικά που ίσως κρύβονται πίσω από τον πρόσφατο θάνατό του. Το όλο σκηνικό σχετίζεται με πολλές ανεξιχνίαστες απορίες και ανατροπές, δημιουργώντας ένα περίπλοκο και συναρπαστικό σενάριο. Η Αργυρώ, απογοητευμένη από τις ανατροπές που εκτυλίσσονται, αναζητά στον εαυτό της τη δύναμη να αντιμετωπίσει την αβεβαιότητα που κυριαρχεί στη ζωή της.

Ο Αστέρης βρίσκεται στην δύσκολη θέση να εξιχνιάσει την αλήθεια πίσω από τον θάνατο του Στεφανή, παλεύοντας με το ενδεχόμενο ότι ο ίδιος μπορεί να βρεθεί σε κίνδυνο. Η Εύα, που είναι μια πρωταγωνίστρια με διαφορετικά κίνητρα, ερευνά το παρελθόν του Αντρέα σε μια προσπάθεια να ανακαλύψει την αλήθεια και να διαλευκάνει τους μυστηριώδεις θανάτους που συμβαίνουν στο χωριό.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος