Σασμός 23/11/23: Η Έυα αποκαλύπτει την ταυτότητα της στον Βαγγέλη

Σασμός 23/11/23: Η Μαρίνα συναντά τον Ανδρέα στο νεκροταφείο, δημιουργώντας μια αναπόφευκτη σύγκρουση. Τα λόγια του Ανδρέα αναστατώνουν τη Μαρίνα, οδηγώντας την να αναζητήσει βοήθεια από τον παππά-Μιχάλη.

Σασμός 23/11/23: Η Έυα αποκαλύπτει την ταυτότητα της στον Βαγγέλη

Ο Παύλος και ο παππά-Μιχάλης εκφράζουν ανησυχία για την προσέγγιση της Εύας και του Ανδρέα. Ο Ανδρέας, παράλληλα, οργανώνει τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη φυγάδευση του Λάζαρου από την Κρήτη. Στη συνέχεια, πιέζει την Εύα να αποκαλύψει οτιδήποτε γνωρίζει για τον Μαθιό. Ενώ εκείνη, αισθανόμενη εγκλωβισμένη, αποκαλύπτει την ταυτότητά της στον Βαγγέλη, δηλώνοντας ότι είναι η αδελφή του Ευθύμη. Ο Βαγγέλης, ευχαριστημένος, της υπόσχεται υποστήριξη, όπως και στον αδελφό της.

Η Εύα, παραμένοντας με τον Βαγγέλη, δημιουργεί περαιτέρω προβλήματα. Η σκοτεινή νύχτα πλησιάζει, και η Μαρίνα αισθάνεται όλο και περισσότερο τον κίνδυνο να πλησιάζει! Η Καλλιόπη και η Βασιλική καταφέρνουν να εντοπίσουν την κρυψώνα του Λάζαρου, παίρνοντας όπλα από το σπίτι της καπετάνισσας και στήνοντας αναμονή για να τον επιτεθούν. Ο Λάζαρος, αναστατωμένος από την έκπληξη, ανταλλάσσει λόγια με τις δύο γυναίκες. Η Καλλιόπη τον καταριέται, και εξοργισμένη, η Βασιλική επιτίθεται, τραβώντας το όπλο της.

Ο Λάζαρος, τρομαγμένος, πισώπλατα, στραβοπατά, σωριάζεται κάτω και χτυπά το κεφάλι του σε μια πέτρα! Ο θάνατός του είναι ακαριαίος. Η σύγκρουση μεταξύ των χαρακτήρων εντείνεται όσο πλησιάζει η αποκαλυπτική στιγμή. Η Μαρίνα, αισθανόμενη το βάρος του κακού να πλησιάζει, βρίσκεται σε έναν δρόμο που φαίνεται να μην έχει επιστροφή.

Οι σκιές της νύχτας συνδυάζονται με την αγωνία της, ενώ η Καλλιόπη και η Βασιλική, αποφασισμένες να επιτύχουν τον σκοπό τους, στήνουν αναμονή για να αντιμετωπίσουν τον Λάζαρο. Η συγκλονιστική ανατροπή της ιστορίας φαίνεται να ξετυλίγεται, καθώς οι χαρακτήρες βυθίζονται σε έναν κόσμο περιπετειών, μυστικών και ανατροπών που κρύβονται στο σκοτάδι της νυχτερινής Κρητικής γης.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος