Σασμός 23/10/23: Η γιαγιά Ειρήνη ένα βήμα προς το τέλος της ζωής της

Σασμός 23/10/23: Ο Παύλος αναλαμβάνει επίσημα τον έλεγχο του οινοποιείου του Φαρμάκη, κάνοντας τον ρόλο του επικεφαλής της επιχείρησης. Στο πλαίσιο αυτής της αλλαγής, αποφασίζει να προσλάβει τον Βαγγέλη για να συνεργαστεί μαζί του, προφανώς για να τον υποστηρίξει στη διαχείριση της επιχείρησης.

Σασμός 23/10/23: Η γιαγιά Ειρήνη ένα βήμα προς το τέλος της ζωής της

Στην ίδια χρονική περίοδο, η Στέλλα αποφασίζει να διακόψει τη συνεργασία της με τον Αντρέα, αφήνοντας ανοιχτό το ερώτημα σχετικά με τον λόγο που την ώθησε σε αυτήν την απόφαση. Παρά τη διακοπή της συνεργασίας, ο Αντρέας δεν έχει ακόμα αποκαλύψει το τελευταίο του μυστικό.

Ταυτόχρονα, οι προετοιμασίες για τους αρραβώνες συνεχίζονται, ωστόσο, ο Αστέρης ανακαλύπτει μια αλήθεια που σχετίζεται με τη δολοφονία του Στεφανή. Αυτή η ανακάλυψη προκαλεί έντονη αναταραχή στον Αστέρη, και αναμένουμε απρόβλεπτες αντιδράσεις από αυτόν. Εν τω μεταξύ, η Θοδώρα βρίσκεται στον γυναικολόγο, όπου ακούει νέα που την σοκάρουν, πιθανότατα σχετικά με την υγεία της ή με κάποια άλλη προσωπική της κατάσταση.

Στο μεταξύ, η γιαγιά Ειρήνη καλεί τον Αντρέα στο σπίτι της για να συζητήσουν σχετικά με τον σασμό, πιθανότατα σε σχέση με τον τελευταίο της βίο. Αυτή η συνάντηση οδηγεί σε έντονη διαμάχη ανάμεσά τους, που φαίνεται να φέρνει τη ζωή της Ειρήνης ένα βήμα προς το τέλος της.Οι αναταραχές που προκαλεί η αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή στον Αστέρη αναμένεται να επηρεάσουν βαθιά τις σχέσεις του με τον υπόλοιπο κόσμο και να οδηγήσουν σε ανακαλύψεις που θα αναστατώσουν τον τρόπο ζωής του.

Η αποκάλυψη που ακούει η Θοδώρα κατά την επίσκεψή της στον γυναικολόγο αναμένεται να αλλάξει την πορεία της ζωής της, αναγκάζοντάς την να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις και ανασφάλειες. Η έντονη διαμάχη μεταξύ της γιαγιάς Ειρήνης και του Αντρέα αναδεικνύει τις εσωτερικές συγκρούσεις και την αναταραχή που υπάρχει στην οικογένειά τους, με πιθανές σοβαρές επιπτώσεις στο μέλλον της γιαγιάς.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος