Σασμός 22/11/23: Ο Ανδρέας απειλεί ευθέως τον Μαθιό

Σασμός 22/11/23: Ο Ανδρέας, από τη στιγμή που ανακαλύπτει ότι ο Μαθιός είναι ο υπεύθυνος για τον θάνατο του Στεφανή, αμείβει τον Μαθιό με αμείλικτες απειλές. Αντίθετα, ο Μαθιός αποφασίζει να εξιχνιάσει τα αίτια της τραγωδίας και διατηρεί βαθιά εχθρότητα προς την οικογένειά του.

Σασμός 22/11/23: Ο Ανδρέας απειλεί ευθέως τον Μαθιό

Εν τω μεταξύ, ο Αντώνης, παρόλη την επαγγελματική του αφοσίωση και τη στήριξή του στην τοπική κοινότητα της Άνω Ποριάς, βρίσκεται σε κρίση, καθώς ο κίνδυνος να θεωρηθεί συνενοχής σε εγκληματική πράξη τον απειλεί. Συνεπώς, υποβάλλει παραίτηση στον ταξίαρχο, η οποία αρχικά αρνείται, αλλά ο Αντώνης διατηρεί την αποφασιστικότητά του.

Παράλληλα, ο Γιώργος εκπλήσσεται από την επιστροφή της Θοδώρας, αλλά η χαρά του διαλύεται όταν καταλαβαίνει ότι η επιστροφή της συνοδεύεται από αποφασιστική διάθεση να λήξει οριστικά η σχέση τους. Παρόλο που η επιστροφή της Θοδώρας φέρνει χαρά στο χωριό, αυτή καθιστά σαφές από την αρχή ότι η σχέση τους με τον Γιώργο έχει οριστικά ολοκληρωθεί. Αποφασισμένη να απομακρυνθεί από την Κρήτη, η Θοδώρα αφήνει πίσω της έναν κόσμο που πλέον δεν ανήκει σε εκείνη. Η ένταση στο χωριό αυξάνεται με την εξέλιξη των γεγονότων.

Οι αποκαλύψεις για το παρελθόν φέρνουν στο φως σκοτεινά μυστικά και αναδεικνύουν συγκρούσεις που κρύβονταν βαθιά. Ο Αντώνης, παρά την ευγνωμοσύνη που έχει κερδίσει από τους συντοπίτες του για την προσφορά του, βρίσκεται σε δίλημμα μεταξύ της ακεραιότητάς του και του φόβου για το μέλλον του. Ταυτόχρονα, η Θοδώρα, παρά τη χαρά που προκαλεί με την επιστροφή της, επιδιώκει να ξεκαθαρίσει τη θέση της, αποφασισμένη να καλλιεργήσει ένα νέο κεφάλαιο μακριά από τα παλιά, αφήνοντας πίσω της μια κοινότητα που πλέον ανήκει στο παρελθόν.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος