Σασμός 21/12/23: Στήνουν καρτέρι στον Μαθιό

Σασμός 21/12/23: Ο Αντώνης αναζητεί αλήθεια σχετικά με τον θάνατο του Λάζαρου. Αφού ο Παύλος αποκαλύπτει το μυστικό για τη μητέρα του, ο Ανδρέας, εκτός εαυτού, υιοθετεί άμεσα το σχέδιο εξόντωσης του Μαθιού με τη βοήθεια των Μουντάκηδων.

Σασμός 21/12/23: Στήνουν καρτέρι στον Μαθιό

Προγραμματίζει να τον δολοφονήσει κατά τη μεταφορά του στις φυλακές, ενώ οι συνεργάτες του ετοιμάζονται για την εκτέλεση του σχεδίου. Η Ντίνα, που συνοδεύει τον Μαθιό, εννοεί την παγίδα και, παραμένοντας ανεκτίμητη, προστατεύει τον Μαθιό με το σώμα της, τραυματίζοντας τον ίδιον σοβαρά.

Ο Γιώργος, αφού αποπέμπει τη Θοδώρα, αποφασίζει να προσφέρει μια ευκαιρία στην Εύα. Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα προσπαθεί να πείσει την Αργυρώ για τη σχέση της με τον Αστέρη, αλλά αυτή παραμένει ανεπηρέαστη. Στο μεταξύ, ο Μανόλης, αποφασισμένος να αποκαλύψει όλη την αλήθεια στον Αντώνη, παρέχει νέα άλλοθι για τη δολοφονία του Λάζαρου στον Μαθιό. Την ώρα του εγκλήματος, είχε εμφανιστεί στο χωριό… Έτσι, ο κύκλος των υπόπτων ανοίγει ξανά, και ο Αντώνης ξεκινά από την αρχή τις έρευνές του.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

44 – Γ Κύκλοςalpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\greek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος