Σασμός 21/11/23: Ο Αστέρης επιτίθεται στην Αργυρώ

Σασμός 21/11/23: Η Αργυρώ βρίσκεται ανίκανη να κατανοήσει τον λόγο που ο Αστέρης επιμένει με ακατανίκητη μανία τόσο η ίδια όσο και το παιδί του να απομακρυνθούν από την οικογένειά τους.

Σασμός 21/11/23: Ο Αστέρης επιτίθεται στην Αργυρώ

Αντιμετωπίζει το μυστήριο του γιατί ο Αστέρης διατηρεί αυτήν τη στάση, ενώ η πίεση που ασκεί προσπαθώντας να ανακαλύψει τους λόγους της απομάκρυνσής του, οδηγεί μόνο στην υπόσχεσή του ότι θα μιλήσει όταν θεωρήσει ότι είναι έτοιμος. Παρά τις προσπάθειές της, η Αργυρώ δεν μπορεί να κατανοήσει τη συμπεριφορά του Αστέρη. Αντίθετα, ο Αστέρης έχει μάθει τη σκοτεινή αλήθεια ότι η Βασιλική γνώριζε για τη δολοφονία του συζύγου της, του Στεφανή, από τον Μαθιό και δεν την αποκάλυψε ποτέ.

Παρόλες τις προσπάθειες της να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά της, ο Αστέρης είναι έξαλλος και αρνείται να δεχτεί οποιαδήποτε δικαιολογία. Η ανεξιχνίαστη στάση του Αστέρη προκαλεί ακόμη μεγαλύτερη αναστάτωση στην Αργυρώ, η οποία αναρωτιέται ποια κρυμμένα μυστικά μπορεί να κρύβει ο άντρας της. Η αδυναμία της να εξακριβώσει τους λόγους πίσω από την απόφασή του να απομακρυνθούν από την οικογένειά τους την πνίγει σε αβεβαιότητα.

Ενώ η Αργυρώ εξακολουθεί να αναζητά απαντήσεις, ο Αστέρης, εμμένοντας στη σιωπή του, αφήνει πίσω του ένα συναισθηματικό χάσμα που φαίνεται ανυπέρβλητο. Η αντιπαράθεση μεταξύ τους εντείνεται, αφήνοντας σε εκκρεμότητα το μυστήριο που περιβάλλει τη σχέση τους και τις ανεξήγητες αποφάσεις του Αστέρη.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος