Σασμός 20/12/23: Ο Ανδρέας μαθαίνει ποιός είναι ο πατέρας του

Σασμός 20/12/23: Η Βασιλική συγκρούεται κατά μέτωπο με την Αργυρώ, εκείνη επιμένει στο τελεσίγραφό της προς τον Αστέρη. Ο τελευταίος, βυθιζόμενος ολοένα και πιο βαθιά στο δίλημμα ανάμεσα στην αγάπη του για αυτήν και το χρέος του προς τον αδελφό του, διανύει κρίσιμες στιγμές.

Σασμός 20/12/23: Ο Ανδρέας μαθαίνει ποιός είναι ο πατέρας του

Η Ντίνα ενημερώνει τον Γιώργο για τη σχέση της Εύας και του Ανδρέα, προκαλώντας αναταραχή. Στη συνέχεια, ενημερώνει τον Βαγγέλη για τα σχέδια του Ανδρέα να εξοντώσει τον Μαθιό, ανακοινώνοντας την πρόθεσή της να τα εμποδίσει. Σε μια ύστατη προσπάθεια να σταματήσει το αίμα, ο Παύλος αποφασίζει να αποκαλύψει την αλήθεια για το παρελθόν. Αποκαλύπτει στον Ανδρέα ότι έχει αίμα Σταματάκηδων και ο πατέρας του είναι ο Ρούσσος Σταματάκης.

Ο έρωτάς τους με τη μάνα του ήταν ανυπέρβλητος και θυελλώδης, όμως η φαμίλια της την παντρεύει με το «έτσι θέλω» με τον Βρουλάκη. Απελπισμένος, ο Ρούσσος παντρεύεται άλλη γυναίκα. Καθώς η μάνα του Ανδρέα υποφέρει στον γάμο της χωρίς τον Ρούσσο δίπλα της, τελειώνει τη ζωή της.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

44 – Γ Κύκλοςalpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\greek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος