Σασμός 20/11/23: Καλλιόπη – Βασιλική συνεργοί στο έγκλημα

Σασμός 20/11/23: Τα ανίψια της Καλλιόπης καταφέρνουν να εντοπίσουν την τοποθεσία του Λάζαρου. Προτού εφαρμόσει το σχέδιο εξόντωσης, η Καλλιόπη ζητά από τη Βασιλική να επιδείξει υπομονή. Ο στόχος είναι να έχει ο Μαθιός ένα άλλοθι.

Σασμός 20/11/23: Καλλιόπη – Βασιλική συνεργοί στο έγκλημα

Η Καλλιόπη χρησιμοποιεί ένα πονηρό σχέδιο με τη συνεργασία της Βασιλικής, χρησιμοποιώντας τον Τόλη, ο οποίος δεν γνωρίζει τα μυστικά του σχεδίου της νύφης και της πεθεράς. Η Καλλιόπη υποκρίνεται ότι είναι άρρωστη και παρακαλεί τη Βασιλική να παραμείνει στο πλευρό της. Ταυτόχρονα, αποστέλλουν τον Τόλη στον Μαθιό για να τον προσέξει, προκειμένου να παρέχεται ένα ακόμη άλλοθι στον Μαθιό. Με τη δολοφονία του Λάζαρου, ο πρώτος που θα κατηγορούν θα είναι ο Μαθιός. Ωστόσο, ο Τόλης αποχωρεί προαιρετικά.

Καθώς ο Τόλης αποχωρεί από τη σκηνή, η Καλλιόπη και η Βασιλική επιδιώκουν να ενισχύσουν τον ψευδαίσθημα της ασθένειας. Η Καλλιόπη παριστάνει με στόχο να παραμείνει αδύναμη και ανήμπορη, ενώ η Βασιλική προσφέρει τη συμπαράστασή της. Με τον Τόλη εκτός παιχνιδιού, το σχέδιο φαίνεται να εξελίσσεται χωρίς εμπόδια. Όμως, η ανατροπή στην ιστορία δεν αργεί να εμφανιστεί, καθώς οι υποκείμενες σχέσεις και οι αληθινές προθέσεις αναμένεται να προκαλέσουν έναν νέο συναρπαστικό στροβιλισμό στην πλοκή.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος