Σασμός 2/10/23: Χτυπά πισώπλατα Μαθιό – Αστέρη

Σασμός 2/10/23: Ο Νικηφόρος γνωρίζοντας τη σημασία της προετοιμασίας και της έξυπνης στρατηγικής για να επιτύχει τον στόχο του, αρχίζει να σχεδιάζει το μεγάλο χτύπημα κατά του Μαθιού και του Αστέρη. Οργανώνει μια ομάδα αποτελούμενη από αξιόπιστους και αφοσιωμένους συντρόφους που θα τον στηρίξουν σε αυτήν την επιχείρηση.

Σασμός 2/10/23: Χτυπά πισώπλατα Μαθιό – Αστέρη

Ο Νικηφόρος ξεκινά να συλλέγει αναλυτικές πληροφορίες για τους Μαθιού και τους Αστέρη, τις συνδέσεις τους, τα σημεία αδυναμίας τους και άλλες σημαντικές πληροφορίες που θα τους βοηθήσουν στον προσδιορισμό των αδυναμιών τους. Βασιζόμενος στις πληροφορίες που συλλέγει, σχεδιάζει μια επιθετική στρατηγική που θα επιτρέψει την αποτελεσματική επίθεση κατά των Μαθιού και των Αστέρη.

Εκπαιδεύει τα μέλη της ομάδας του, προετοιμάζοντας τους ψυχολογικά και φυσικά για την αποστολή. Ενισχύει τη συνοχή της ομάδας και ενθαρρύνει την αλληλοστήριξη. Δημιουργεί ένα χρονοδιάγραμμα για την υλοποίηση του σχεδίου και διαρρηγνύει τις δράσεις που πρέπει να ληφθούν σε κάθε στάδιο. Παρακολουθεί την πρόοδο και προσαρμόζει το σχέδιο ανάλογα με τις εξελίξεις.

Όταν η ομάδα είναι πλήρως προετοιμασμένη, ο Νικηφόρος εκτελεί το σχέδιο με αποφασιστικότητα και αποταμίευση, εκμεταλλευόμενος τα πλεονεκτήματα που έχει προετοιμάσει. Με αυτόν τον τρόπο, ο Νικηφόρος προσπαθεί να επιτύχει την εκδίκηση για την οικογενειακή του τραγωδία, διατηρώντας την πίστη στην ειρηνική διαδικασία, αλλά προετοιμάζοντας ταυτόχρονα ένα μεγάλο χτύπημα εάν αυτό κριθεί αναγκαίο.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος