Σασμός 19/12/23: Ο Μαθιός ομολογεί και συλλαμβάνεται

Σασμός 19/12/23: Η ομολογία του Μαθιού σχετικά με τον θάνατο του Λάζαρου και η σύλληψή του προκαλούν έκπληξη σαν κεραυνός στην Άνω Ποριά.

Σασμός 19/12/23: Ο Μαθιός ομολογεί και συλλαμβάνεται

Η Βασιλική, αισθανόμενη καταρρακωμένη, είναι έτοιμη να αποκαλύψει την αλήθεια στον Αντώνη, ενώ η Καλλιόπη την συγκρατεί. Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ βυθίζεται στην απόγνωση καθώς παρατηρεί τον Αστέρη να απομακρύνεται από αυτήν. Σε μια προσπάθεια απελπισμένης επικοινωνίας, του προτείνει να εγκαταλείψει το σπίτι, οδηγώντας τη σχέση τους σε άκρα. Ταυτόχρονα, η Εύα προειδοποιεί τον Ανδρέα να μην παρεμβαίνει στην υπόθεση του Μαθιού.

Αντίθετα, ο Μαθιός σχεδιάζει τη δική του εκτέλεση κατά τη μεταγωγή του στις φυλακές. Στο κρατητήριο, η Βασιλική επισκέπτεται τον Μαθιό, προσπαθώντας να τον ενθαρρύνει. Δυστυχώς, για και τους δύο, η αλήθεια θα αποκαλυφθεί σε κάποιον απροσδόκητο, καθώς ο νέος εισαγγελέας Ρεθύμνου, Χρήστος Γιακωβάκης, ακούει τυχαία τη συζήτησή τους. Αποφασισμένος να θέσει τέλος στη βεντέτα, ο Γιακωβάκης αναλαμβάνει δράση.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

44 – Γ Κύκλοςalpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\greek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος