Σασμός 18/12/23: Η Εύα αποπροσανατολίζει τον Ανδρέα

Σασμός 18/12/23: Η Αργυρώ χάνει την γη κάτω απο τα πόδια της όταν μαθαίνει ότι ο Παύλος υπερασπίζεται την αθωότητα του Μαθιού. Ολόκληρο το χωριό παραμένει σε επιφυλακή, προσδοκώντας έναν ενδεχόμενο εκρηκτικό ξυραφιάσμα της βεντέτας, ενώ η Εύα πασχίζει να αποπροσανατολίσει τον Ανδρέα σχετικά με την πραγματική της ταυτότητα.

Σασμός 18/12/23: Η Εύα αποπροσανατολίζει τον Ανδρέα

Παράλληλα, ο Μαθιός, πιο αποφασισμένος από ποτέ, ακολουθεί το δρόμο που θεωρεί ορθό για την οικογένειά του. Παραδίδεται στην αστυνομία, παραδεχόμενος ένα έγκλημα που δεν έχει διαπράξει, αλλά εκείνου του Λάζαρου. Ο Αστέρης, πιεσμένος από την Αργυρώ, βρίσκεται αντιμέτωπος με τον δύσκολο επιλογής: να σταθεί στο πλευρό της ή να υπερασπιστεί τον αδελφό του. Την ίδια στιγμή, η Βασιλική αγωνιά και ψάχνει απεγνωσμένα τον Μαθιό, προσπαθώντας να τον προστατέψει από την εξέλιξη των γεγονότων.

Η ένταση αυξάνεται καθώς οι μοίρας των χαρακτήρων διασταυρώνονται. Η Αργυρώ, ο Αστέρης και η Βασιλική βρίσκονται σε στιγμές απόφασης, ενώ ο Παύλος εξακολουθεί να υπερασπίζεται την αθωότητα του Μαθιού με κάθε πιθανό τρόπο. Καθώς η καταιγίδα συνεχίζεται να συσσωρεύει τη θύελλα των συναισθημάτων, ο καθένας πρέπει να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις των επιλογών του, ενώ η ιστορία πλοκάρεται περισσότερο σε έναν δρόμο ανατροπών και ανακατατάξεων.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

44 – Γ Κύκλοςalpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\greek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος