Σασμός 18/10/23: Οι προφητείες της γιαγιάς Ειρήνη βγαίνουν αληθινές

Σασμός 18/10/23: Η γιαγιά Ειρήνη βρίσκεται σε μια κατάσταση κατάρρευσης, και η Μαρίνα και η Κατερίνα, ανήσυχες, καλούν επειγόντως τον γιατρό. Όμως, οι προφητείες που έκανε η ηλικιωμένη γυναίκα προκαλούν θαυμασμό και έκπληξη σε όλους όσους τις ακούν.

Σασμός 18/10/23: Οι προφητείες της γιαγιάς Ειρήνη βγαίνουν αληθινές

Ταυτόχρονα, ο Παύλος και ο Ανδρέας βρίσκονται σε μια άγρια σύγκρουση λόγω ενός θέματος που αφορά τον σασμό. Και οι δύο άντρες ανταλλάσσουν αλήθειες που πονάνε βαθιά. Συγχρόνως, συγκεντρώνονται συμβούλια στα σπίτια των Σταματάκηδων και των Βρουλάκηδων, όμως τα αποτελέσματα είναι αβέβαια και αναμφίβολα.

Η Θοδώρα συνεχίζει να βιώνει εφιάλτες και να νιώθει μαύρα προαισθήματα, καθώς η εγκυμοσύνη της προχωρά. Είναι γεμάτη από αυτά τα συναισθήματα. Την ίδια στιγμή, ένα βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του ξενοδοχείου αποκαλύπτει στον Αντώνη κάτι που κανένας δεν περίμενε: οι φόβοι της Βασιλικής για τη μυστηριώδη επιστροφή της καρφίτσας του Ευθύμη στα χέρια της δεν είναι καθόλου αβάσιμοι.

Η αναταραχή εξαπλώνεται όπως σκοτεινό σύννεφο πάνω από τη ζωή των χαρακτήρων, καθώς οι γεγονότα εξελίσσονται περίπλοκα και ανατρεπτικά. Η γιαγιά Ειρήνη, παρότι καταρρέει σωματικά, φαίνεται να κρατά μυστικές προβλέψεις που θα επηρεάσουν το μέλλον. Οι συγκρούσεις μεταξύ των χαρακτήρων αποκαλύπτουν ανεξάρτητα την αλήθεια και προκαλούν εμβόλιμες πληγές.

Καθώς οι γεγονότα εξελίσσονται, αποκαλύπτονται περισσότερες εκπλήξεις και μυστικά, δημιουργώντας έναν πανέμορφο και ανατρεπτικό σύνδεσμο μεταξύ των χαρακτήρων και της ιστορίας τους.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος