Σασμός 18/1/24: Η Μαρίνα στο πλευρό του Αστέρη

Σασμός 18/1/24: Η Μαρίνα ενεργοποιεί όλες τις προσπάθειές της για να καταστεί ο Αστέρης ήρεμος. Ο άντρας, απεγνωσμένος, αναζητά με αγωνία την χαμένη του γυναίκα, την Αργυρώ, και τον γιο του. Η Μαρίνα, με την ίδια αβεβαιότητα για την τοποθεσία της κόρης της, ανακαλύπτει ότι η Αργυρώ προτιμά να κρατάει κρυφή ακόμη και από τη μητέρα της την τοποθεσία της.

Σασμός 18/1/24: Η Μαρίνα στο πλευρό του Αστέρη

Αν και η Μαρίνα δεν έχει ενημέρωση για το ότι η Αργυρώ βρίσκεται στην Αθήνα, καταφέρνει να την εντοπίσει. Αυτή τη φορά, αποφασισμένη, επιδιώκει να ανακαλύψει τα αίτια που την οδήγησαν στην απόφαση να απομακρυνθεί. Κατανοεί πως η Αργυρώ κατέχει μια τρομερή αλήθεια που ξύπνησε μέσα της οργή και την πλήγωσε τόσο βαθιά που την έκανε να αποφύγει τον Αστέρη.

Όσο για τον Αστέρη, αναζητά επίμονα την Αργυρώ, διακηρύσσοντας την αποφασιστικότητά του να μην αποχωρίσει χωρίς τη γυναίκα και τον γιο του. Όμως, ακόμη κι αυτός δεν έχει λάβει υπόψη του την απρόσμενη ομολογία που θα ταράξει ξανά τα νερά και θα ανατρέψει τις ισορροπίες.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ