Σασμός 17/10/23: Ο Αντρέας αιφνιδιάζεται από την επίσκεψη της Εύας

Σασμός 17/10/23: Ο εμπρησμός στο σπίτι του Παύλου έχει σοβαρές επιπτώσεις στον τοπικό πληθυσμό, προκαλώντας αναστάτωση στο χωριό. Οι κάτοικοι βλέπουν μια νέα απειλή να επικρατεί και να ρίχνει σκιά πάνω στις χαρές των αρραβώνων του Αστέρη και της Αργυρώς. Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί ποιος είναι ο υπεύθυνος για αυτήν την πράξη, ενώ ο Αντρέας υπονοεί ότι οι Σταματάκηδες μπορεί να έχουν σχέση με αυτό. Αυτή η κατάσταση τον φέρνει σε αντιπαράθεση με τον Παύλο.

Σασμός 17/10/23: Ο Αντρέας αιφνιδιάζεται από την επίσκεψη της Εύας

Παράλληλα, ο Αντρέας αντιμετωπίζει αντιδράσεις από τον Τηλέμαχο και τον Λάζαρο, οι οποίοι δηλώνουν ότι ο Παύλος είναι πλέον εχθρός τους. Η Εύα προσπαθεί να συγκεντρώσει πληροφορίες σχετικά με όσους θεωρεί πιθανούς υπεύθυνους για τον θάνατο του Ευθύμη. Σε αυτό το σημείο, η κοινότητα είναι διχασμένη και υποψιάζεται τον έναν τον άλλον.

Εν τω μεταξύ, το χωριό διοργανώνει μια μικρή γιορτή αποχαιρετισμού για την Αιμιλία, ενώ η γιαγιά Ρήνη φαίνεται να προαισθάνεται το κακό που πλησιάζει με γοργά βήματα. Ανατροπές και συγκινήσεις είναι προφανείς, καθώς οι χαρακτήρες αντιμετωπίζουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα και ανακαλύπτουν ότι ο κόσμος τους αρχίζει να διαλύεται.

Η απροσδόκητη επίσκεψη της Εύας συνιστά ένα ακόμη γρίφο στον ανώμαλο ρυθμό των γεγονότων. Ο Αντρέας, αντιμέτωπος με την παρουσία της, αναρωτιέται ποια μυστικά μπορεί να κρύβει αυτή η γυναίκα και πώς μπορεί να επηρεάσει το μέλλον του και της κοινότητάς του.

Η Εύα, αφοσιωμένη στο να φέρει στο φως την αλήθεια, κινδυνεύει με τη ζωή της, αποκαλύπτοντας πτυχές του παρελθόντος που θα συγκλονίσουν το χωριό και θα ανατρέψουν πολλά από τα υφιστάμενα πιστεύω. Καθώς οι εξελίξεις ανατρέπουν την ηρεμία του χωριού, οι ψυχές των κατοίκων γεμίζουν αγωνία και αναρωτήσεις για το τι θα επακολουθήσει.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος