Σασμός 17/1/24: Ο Μανόλης δίνει άλλοθι στον Μαθιό

Σασμός 17/1/24: Ο Μανόλης, που ήταν μάρτυρας του φόνου του Στεφανή από τον Μαθιό, αναλαμβάνει τώρα τον ρόλο του άλλοθι. Με τα ίδια του τα μάτια είδε τον Μαθιό να χειρίζεται το όπλο του, εκτελώντας τον άτυχο Στεφανή. Στον Αντώνη, ο Μανόλης καταθέτει το στοιχείο που θα οδηγήσει τον Σταματάκη να αθωωθεί. Αποκαλύπτει πως ο Σταματάκης βρισκόταν σε άλλο μέρος κατά την ώρα του εγκλήματος.

Σασμός 17/1/24: Ο Μανόλης δίνει άλλοθι στον Μαθιό

Η κατάθεση του Μανόλη αναγκάζει τον Φραγκιαδάκη, επιφορτισμένο με την ευθύνη της φυλακής, να ανοίξει την πόρτα του κελιού για να αφήσει ελεύθερο τον Σταματάκη. Ο παράδοξος ρόλος του Μανόλη, που πρώτα ήταν μάρτυρας και τώρα γίνεται εξαγγελτής της αλήθειας, ανοίγει νέες προοπτικές για την απελευθέρωση του Σταματάκη. Ωστόσο, η ελευθερία του Σταματάκη σηματοδοτεί επίσης την αρχή των εκδικητικών σχεδίων του Ανδρέα.

Με την οικογένεια Βρουλάκη να έχει πληρώσει βαριά το τίμημα και τη ζωή του Λάζαρου να έχει αφαιρεθεί, ο Ανδρέας βρίσκει την ευκαιρία να εκδικηθεί. Ο στόχος του είναι ο Μαθιός, και αυτή τη φορά είναι αποφασισμένος να τον δει να πληρώνει το τίμημα, ακόμα και αν αυτό είναι ριψοκίνδυνο. Έτσι, η αποφυλάκιση του Σταματάκη ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο από ένταση και αντιπαράθεση στον κόσμο αυτόν, ενώ ο Μανόλης παίζει καίριο ρόλο στην εξέλιξη των γεγονότων.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ