Σασμός 16/1/24: Η Καλλιόπη απαιτεί να δει το εγγόνι της

Σασμός 16/1/24: Ο Αστέρης αποφασίζει να δείξει στην Αργυρώ την απόλυτη προθυμία του να κάνει οτιδήποτε για να επαναφέρει τη σχέση τους στην πρώην επικρατούσα κατάσταση. Κατά τη διάρκεια αυτής της προσπάθειας, η Αργυρώ, από την πλευρά της, αναλογίζεται τα συναισθήματά της κατά την περίοδο που ήταν χωρισμένη από τον Αστέρη. Κρατούσε κρυφή την αλήθεια για τον γιο τους, προσποιούμενη ότι όλα ήταν εντάξει.

Σασμός 16/1/24: Η Καλλιόπη απαιτεί να δει το εγγόνι της

Ωστόσο, ο δρόμος που έχουν να διανύσουν δεν είναι εύκολος. Δεν είχε ποτέ ουρανία φωλιά ο έρωτας τους, και τίποτα δεν υπήρξε διαρκώς εύκολο. Η Καλλιόπη, από την άλλη πλευρά, απειλεί να ξεσπάσει σαν καταιγίδα, απαιτώντας τον εγγονό της να επιστρέψει στην οικογένειά του. Δεν συνειδητοποιεί, όμως, τον πραγματικό κίνδυνο που καραδοκεί την οικογένεια αυτή, κινδύνους μεγαλύτερους από ό,τι κανείς τους έχει φανταστεί.

Οι τρεις αυτοί χαρακτήρες βρίσκονται πλέον αντιμέτωποι με μια πολύπλοκη πραγματικότητα, όπου η αγάπη, οι αποκαλύψεις και ο κίνδυνος συνθέτουν ένα μυστηριώδες τοπίο. Καθώς προσπαθούν να ανασυνδεθούν, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που τους έχει θέσει η Καλλιόπη, ανακαλύπτοντας παράλληλα τον αληθινό κίνδυνο που καραδοκεί την ευτυχία τους.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ