Σασμός 15/11/23: Μαχαιριά η αλήθεια στην ψυχή της Μαρίνας

Σασμός 15/11/23: Η απόφαση της Θοδώρας να χωρίσει με τον Γιώργο φαίνεται να είναι μια οριστική απόφαση, και η Μαρίνα δεν μπορεί να συγχωρήσει αυτήν την στιγμή. Εξαιτίας αυτού, η Θοδώρα ετοιμάζεται να αναχωρήσει από την Κρήτη για την Αθήνα.

Σασμός 15/11/23: Μαχαιριά η αλήθεια στην ψυχή της Μαρίνας

Ταυτόχρονα, η Βασιλική, έχοντας δεχτεί επίσκεψη από τον Νικηφόρο στο όνειρό της, αποφασίζει να αφήσει τον Μαθιό να ξεφύγει από την εκδίκηση. Δεν απαιτεί πλέον από εκείνον να σκοτώσει τον Λάζαρο, καθώς αποφασίζει να αναλάβει αυτή και η Καλλιόπη αυτό το “καθήκον” και συμμαχούν. Παράλληλα, ο Παύλος αποκαλύπτει στον Αντώνη την τοποθεσία του κρησφύγετου του Λάζαρου. Ο Αντώνης προσπαθεί να τον συλλάβει πριν προλάβουν οι Σταματάκηδες να τον εκτελέσουν, αλλά χωρίς επιτυχία, καθώς ο Ανδρέας και ο Τηλέμαχος έχουν ήδη βοηθήσει τον Λάζαρο να φύγει.

Στη συνέχεια της ιστορίας, η απόφαση της Βασιλικής να εξιλεωθεί από τον Μαθιό σηματοδοτεί έναν σημαντικό ψυχολογικό στροφέα στο μυαλό της. Η ανακοίνωση της πως θα αναλάβει την εκδίκηση μαζί με την Καλλιόπη αναδεικνύει την αποφασιστικότητά της και την ετοιμότητά της να αντιμετωπίσει την αδικία. Οι περιπέτειες και οι ανατροπές συνεχίζονται, καθώς οι χαρακτήρες προσπαθούν να βρουν διέξοδο από τις πολύπλοκες σχέσεις και τις εκκρεμότητές τους.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος