Σασμός 15/1/24: Αστέρης – Αργυρώ ξανά μαζί

Σασμός 15/1/24: Ο Αστέρης, ταραγμένος από τη φυγή της Αργυρώς και του Πετράκη, επιδίδεται σε απεγνωσμένες προσπάθειες να τους εντοπίσει. Σκοπός του είναι να πείσει την αγαπημένη του να επιστρέψει στην Κρήτη. Η Αργυρώ, έχοντας βρει καταφύγιο στην Αθήνα, εξοργισμένη με τα αποκαλυφθέντα, προσπαθεί να τακτοποιήσει τις σκέψεις της και να σχεδιάσει το μέλλον της.

Σασμός 15/1/24: Αστέρης – Αργυρώ ξανά μαζί

Είναι βέβαιη ότι δεν μπορεί να ξανακαθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους Σταματάκηδες, τους ανθρώπους που προκάλεσαν τόσο πόνο στην οικογένειά της. Ωστόσο, αντιμέτωπη με τον πόνο αλλά και με την αγάπη προς τον Αστέρη, διαπραγματεύεται το μέλλον της. Δεν μπορεί να αποχωριστεί τη ζωή που θέλει να ζήσει με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Η αγάπη τους είναι τόσο ισχυρή που δεν μπορούν να περάσουν πολύ καιρό χωριστά. Καθώς ο Αστέρης επιμένει να την εντοπίσει και να την πείσει, η Αργυρώ, παρά τον πόνο που έχει βιώσει, αναλογίζεται την αξία της αγάπης τους και αποφασίζει να αντιμετωπίσει το μέλλον με τον Αστέρη στο πλευρό της.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

ΣασμόςΣασμός alphaΣασμός αυριοΣασμός εξελίξειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιαΣασμός περιλήψειςσασμός σημεραΣασμός τι θα δούμεσασμοσ τρειλερ