Σασμός 12/10/23: Ο Αντρέας διαλύει τις ελπίδες για σασμό

Σασμός 12/10/23: Ο Νικηφόρος βρίσκεται σε μια προσπάθεια επανασύνδεσης με τον πατέρα του, τον Μαθιό. Αυτή η αναζήτηση συνεννόησης και επανασύνδεσης μεταξύ ενός πατέρα και ενός γιου φαίνεται να καθίσταται δυνατή, και οι δυο τους αρχίζουν να ανακτούν τον χαμένο χρόνο που έχουν χάσει.

Σασμός 12/10/23: Ο Αντρέας διαλύει τις ελπίδες για σασμό

Παράλληλα, η Στέλλα συναντά τον Αστέρη, μια συνάντηση που προκαλεί υποψίες στον Αντρέα. Αυτό θα προσθέσει ένα ακόμα στοιχείο αμφιβολίας στη σχέση τους και θα αυξήσει τις ανησυχίες του.

Παράλληλα, οι προετοιμασίες για τον αρραβώνα συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς, αλλά υπάρχουν ανησυχίες και προβλήματα που προκύπτουν. Η Θοδώρα φαίνεται να πηγαίνει καλά με τον επιλεγμένο της, αλλά η γνωριμία της με την Εύα και το περίεργο προαίσθημα του Παντελή δημιουργούν σύννεφα αμφιβολίας πάνω από τη σχέση της με τον Γιώργο.

Τέλος, η Βασιλική βρίσκει κάτι που ξυπνά αναμνήσεις από το παρελθόν της και την αφήνει συνταραγμένη. Ταυτόχρονα, ο Αντρέας εκτελεί το σατανικό του σχέδιο για να διαλύσει οριστικά τις ελπίδες για σασμό σε αυτήν την ιστορία.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

alpha tv greecealphatvalphatv σασμοσellinika kanaliaepisodia\g kyklosgreek tv channelslive tvmarinanlinetv on demandWEB TVΑργυρώαστερηςαυγουστιδηςημελλοςλαλοςνουσιαςπρωτοπαππαΣασμόςΣασμός 12/10/23Σασμός alphaΣασμός spoilerσασμος trailerσασμος αλφασασμος γ κυκλοςΣασμός εξελίξειςσασμος εξελιξοειςΣασμός επεισόδιαΣασμός επομενα επεισοδιασασμος σειρασασμός σημερασασμοσ τρειλερσποιλερ σασμοςτζομπανακητρειλερ σασμος